Tehnički kutak > Tuning skutera

Zveckanje!?

<< < (6/7) > >>

Dungeon Keeper:

--- Citat: SlowRider - 13 Srpanj, 2007, 20:25:52 ---Bilo bi dobro, kada nesto zvecka ili sl. da snimite zvuk ili neki video...

--- Kraj citata ---

Da napravite dokumentarac  :laughing6: :laughing9: :laughing3: :laughing11:

Dungeon Keeper:

--- Citat: To3cutter - 13 Srpanj, 2007, 22:35:43 ---
--- Citat: Rossi - 13 Srpanj, 2007, 17:37:51 ---a zaboravi vam reci kad ,zakurblam dok motor radi...slucajno sam to nogom jednom onako u voznji ,prestane to zveckanje na nekih pola minute i opet isto ...i ako opet zakurblas kad zvecka ,prestane opet ...???!!

--- Kraj citata ---

Ja nemam fakin kurblu, a i meni zvecka!

--- Kraj citata ---

Jedna je stvar nemat kurabu, a druga je stvar nemat cijeli mehanizam od kurabe koji je unutar bloka. Jel nemas oboje?

To3cutter:
Imam Beverly 125, pa ti meni reci kaj onda nemam a kaj imam?!? Zvecka samo pri 40 km/h, ni prije ni poslije ne zvecka nista. Cuo sam jos jednog Bev125, isto tako zvecka. Ali jucer sam izmjerio 130 km/h po njegovom satu, pa me nekako boli k... za zveckanje.

To3cutter:
Danas sam malo vise obracao paznju na to zveckanje, i brijem 99% da je nesto oko kuplunga, bar se otprilike tamo cuje, a ne kod variomata. Anyone?

sunceko:

--- Citat: Rossi - 12 Srpanj, 2007, 20:33:53 ---prije otprilike 500 Km mi je nesto pocelo da zvekce u deklu...kao da ima kakav kliker unutra ,na nizim obratjima se cuje puno a cim predje 7000rmp manje se cuje ...na leru se uopste ne cuje ,znaci samo akd das gas onda pocne zveketat ...najbolje poredjenje je kao da u metalnu posudu stavite kliker i tresete tu posudu ....rolnice su ok ...znaci do toga nije,sve je dobro stegnuto svaki saf sam pregledo ,znaci nema nikakvi ostecenja ili da nije nesto dobro zavrnuto...??!!znal ko u cemu je problem ???

--- Kraj citata ---

Jesi uspio rješit to zveckanje. Ja na runneru imam iste simptome kao ti..

Neda mi se sad deklo skidat i vraćat 20 puta da nađem kaj je.. Meni to zveckanje isto stane kad malo opalim po kurbli dok radi..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju