Tehnički kutak > Tehnička pitanja

gasi se ?

<< < (4/6) > >>

nixa:

--- Citat: flomo - 24 Siječanj, 2010, 21:25:34 ---probaj sa drugom svjecicom...br9es :icon_thumright:...ak nije to...cisti karb i filter...malo pregledaj usis i to sve uredno slozi nazad i probaj :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

karb sam prije 2 tjedna ocistio, filter sam stavio red spanđ  :toothy9:  usis? hmmm, sta bi tu moglo bit?
je moguce da je ler dizna zastopana?

flomo:
uzmi kompresorom ispuši cjeli karb rastaviga ispuši i sastavi opet....vidi da nije do lamelica...mozda prelije gorivo svjecicu i nemoze ga odjednom sagorit...naci prvo svjecica pa usis,,,

nixa:
cek, lamele?  8)
imas neku sliku sta bi trebao otvorit? di se to nalazi? :D nisam jos doso do toga u motoru  :binkybaby:

flomo:
ak naci znas sta je karb...karb ide na prirubnica...kroz tu prirubnicu ide gorivo i ulazi u taj usis ..u usisu se nalaze dvije lamelice...to lamelice se otvaraju kolko treba ...i dolazi gorivo u cilindar...itd...eo ti slika usisa u a ovo ko dvije ploce su lamele-...o ovo ko malo zaobljeno su granicnici do kojih se te lamele mogu otvorit..eo ti slika usisa http://s1.postimage.org/gx273e4i.jpg

nixa:
pretpostavimo da je to puklo, onda bi bilo sr*nje to popravit jer je to palo u cilindar? sta se moglo dogodit sa tim da imam posljedice kakve sam gore opisao  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju