Tehnički kutak > Tehnička pitanja

gasi se ?

<< < (3/6) > >>

libje:
zar to stvarno može biti do svjećice...mislite da prekida iskru ili šta???

nixa:
meni prvo pada na pamet da se svjećica previse zagrije pa kad padnu okretaji slabija struja pa nema iskre da zapali smjesu...

libje:

--- Citat: nixa - 24 Siječanj, 2010, 18:50:21 ---meni prvo pada na pamet da se svjećica previse zagrije pa kad padnu okretaji slabija struja pa nema iskre da zapali smjesu...

--- Kraj citata ---

misliš svjećica je neispravna?--aj sutra ću stavit novu pa probat, bar to nije problem.......
ali ipak mislim da nije to jer skuter ne mora biti ugrijan...to se događa i kad ga upalim pa je na leru i dodam gas i kad se provozam par krugova--sasvim isto

nixa:
imam svjecicu ngk br8es, probat cu i ja stavit br9es pa cemo vidit. jer mi se cini da svjecica kad se zagrije ne radi dobro... onda kad padnu okretaji nema dovoljno jake iskre da zapali smjesu. ne znam sta bi drugo moglo bit? bobina sumnjam... cekaj da vidimo sta ce pametniji rec :D

ps. nogara za paljenje motora mi se ne vraca sama kad ju stisnem? sta je otislo? neki feder samo ili?

flomo:
probaj sa drugom svjecicom...br9es :icon_thumright:...ak nije to...cisti karb i filter...malo pregledaj usis i to sve uredno slozi nazad i probaj :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju