Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE

<< < (35/39) > >>

2TDottore:

--- Citat: marko_AeRoX - 22 Ožujak, 2010, 06:00:32 ---trebal si ti jos jen gemist spiti  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

da jedan....malo vise...tek sam uso u ritam i morali smo doma....strava....

--- Citat: dhorvat - 22 Ožujak, 2010, 08:45:54 ---Krećem danas u nabavu posljednjeg djela koji mi treba da složim serijalu - diznu 86 m6  :laughing7: Drž'te mi fige da je ima na lageru  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

sam ti slazi serijalu...po novom di god bumo isli ti kreces pol sata ranije... :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2010, 09:02:25 ---da jedan....malo vise...tek sam uso u ritam i morali smo doma....strava....

sam ti slazi serijalu...po novom di god bumo isli ti kreces pol sata ranije... :laughing7:

--- Kraj citata ---

daj ne zajebavaj. opce nije bil los tempo jucer s obzirom na to da sam ja bil na celu  :headbang:

2TDottore:

--- Citat: marko_AeRoX - 22 Ožujak, 2010, 09:12:20 ---daj ne zajebavaj. opce nije bil los tempo jucer s obzirom na to da sam ja bil na celu  :headbang:

--- Kraj citata ---

nije....al nisi uzeo u obzir da si ti laksi jedno 30-40kg od horvata i da serijala leti s tobom a s njim se teli... :laughing11:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 22 Ožujak, 2010, 09:16:53 ---nije....al nisi uzeo u obzir da si ti laksi jedno 30-40kg od horvata i da serijala leti s tobom a s njim se teli... :laughing11:

--- Kraj citata ---

Al Malossi radilica daje taman tolko malo kolko treba, isto ko i TOP vario i kevlar remen koji će bit gore  :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 22 Ožujak, 2010, 09:51:18 ---Al Malossi radilica daje taman tolko malo kolko treba, isto ko i TOP vario i kevlar remen koji će bit gore  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ti to sam sebe hrabris il...... :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju