Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini spring meet @ Marija Bistrica - 21.03.2010. - SLIKE NA SREDINI 8. STRANICE
Biker686:
a meni ste se smijali na benzinskoj.. :icon_biggrin: vis kaj ti pol litre znaci! :icon_scratch: ;D
robert:
--- Citat: dhorvat - 21 Ožujak, 2010, 22:59:30 ---Ma išla bu moja serijala dobro, samo da ju sklepam. Imam doma serijski spuh, termogrupu i fergazer... Samo treba volja i serijski primar :laughing7:
BTW. solidna vožnjica danas. Samo kaj sam ja na parama došo doma. Motor mi je skoro 5 litara na 100 trošil :angry7:
--- Kraj citata ---
a smijali ste se meni sa mojih 5-6 litara potrošenih za 100km :laughing11:
samo čekajte da dođe vxr i onda zagorje turneja sa jednim rezervarom :laughing7: :laughing7: :laughing7:
2TDottore:
--- Citat: Biker686 - 21 Ožujak, 2010, 19:15:31 ---jel stigel 2t doktor do 6?! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
evo i mene doma napokon.... :icon_biggrin:
nisam stigo bas u 6 na zadanu lokaciju al nisam ni puno kasnio...al zato je bilo od zaboka do doma cijelo vrijeme pun gas.... ;D
marko_AeRoX:
--- Citat: 2TDottore - 21 Ožujak, 2010, 23:21:40 ---
evo i mene doma napokon.... :icon_biggrin:
nisam stigo bas u 6 na zadanu lokaciju al nisam ni puno kasnio...al zato je bilo od zaboka do doma cijelo vrijeme pun gas.... ;D
--- Kraj citata ---
trebal si ti jos jen gemist spiti :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 22 Ožujak, 2010, 06:00:32 ---trebal si ti jos jen gemist spiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bome, ono nas je samo raživciralo, tih par komada :laughing7:
Krećem danas u nabavu posljednjeg djela koji mi treba da složim serijalu - diznu 86 m6 :laughing7: Drž'te mi fige da je ima na lageru :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju