Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc molim,lojtung nece van..

<< < (5/9) > >>

sven_vx:

--- Citat: igor.sb - 23 Siječanj, 2010, 01:56:21 ---nisi ti bzvz speed

btw..i mislio sam bez ulja sve ispocetka  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
:D :D :D

SPecial:

--- Citat: runner_sp180 - 23 Siječanj, 2010, 01:40:55 ---jos bih samo nadodao da si nabavis crijevo gdje ces vidjet kako izlazi zrak i ulje.. napravi kako ti je on rekao, to je dugotrajan i dosadan poso, i samo odjednom nakon pola sata proradi.. samo strpljenje..  a posudicu di sipas ulje ostavi otvorenu i samo nadosipavas kako se trosi.. kad sve napravis natocis posarafis i eto ga

--- Kraj citata ---

Jesi li ti normalan?

sven_vx:

--- Citat: runner_sp180 - 23 Siječanj, 2010, 01:40:55 ---jos bih samo nadodao da si nabavis crijevo gdje ces vidjet kako izlazi zrak i ulje.. napravi kako ti je on rekao, to je dugotrajan i dosadan poso, i samo odjednom nakon pola sata proradi.. samo strpljenje..  a posudicu di sipas ulje ostavi otvorenu i samo nadosipavas kako se trosi.. kad sve napravis natocis posarafis i eto ga

--- Kraj citata ---
ma sta??hahahahaha :D :D

igor.sb:
za tupamarose

covjek je mislio da se nabije na odzracnik cijevcica da curi u crijevo a ne po celjustima

speed:

--- Citat: igor.sb - 23 Siječanj, 2010, 01:56:21 ---nisi ti bzvz speed

btw..i mislio sam bez ulja sve ispocetka  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ma ja sam stara skola sta se tice toga,majstor haha...a ono ne da eladio da promijenim nick...a ni ne bi,,,izgubio bi karmu s foruma,pa ga nisam ni pitao :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Citat: igor.sb - 23 Siječanj, 2010, 02:01:30 ---za tupamarose

covjek je mislio na

ubit na odzracnik cijevicucu da curi u crijevo a ne po celjustima

--- Kraj citata ---
mladi su i zeleni...naucit ce :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju