Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc molim,lojtung nece van..

<< < (4/9) > >>

speed:

--- Citat: Giz - 23 Siječanj, 2010, 01:28:36 ---I obavezno pazi jako jer to ulje skida farbu samo tako. ;)

--- Kraj citata ---
a da treba onda ne bi skinulo :toothy12: :toothy12: :toothy12:

runner_sp180:

--- Citat: SPecial - 23 Siječanj, 2010, 00:29:08 ---Kada skines poklopac spremnika na rucici,skini i taj gumeni pokrov,tada nalijes ulje u posudu. Provjeri jesi li dobro (jako) zasarafio sve sto je trebalo.
Tada kreni sa pumpanjem. Stisnes cca5 puta (stisnes do kraja i pustis do kraja 5x),zatim stisnes zadnji put do kraja i drzis stisnuto,na kljestima na diznici pustis ulje van,dokle god ulje curi+izlaze mjehurici do tada ispustas. Kada ispustis zrak,zatvori diznicu na klijestima,otpusti rucku i ponovno pumpaj. Kada dobijes tvrdu rucku (punu kocnicu),stavi gumicu (prije stavljanja ju skupis da ispadne ravna) i zaklopis. I to je to.

--- Kraj citata ---

jos bih samo nadodao da si nabavis crijevo gdje ces vidjet kako izlazi zrak i ulje.. napravi kako ti je on rekao, to je dugotrajan i dosadan poso, i samo odjednom nakon pola sata proradi.. samo strpljenje..  a posudicu di sipas ulje ostavi otvorenu i samo nadosipavas kako se trosi.. kad sve napravis natocis posarafis i eto ga

igor.sb:
pola sata malo sutra

to je posao od 5min, jos krace na prednjoj kocnici di ima slobodan pad

mislim da nema smisla pisat kak se radi, jer vec 10x je napisano jedno te isto  :dontknow: ::)

samo cu nadodat, da mos na spricu prisilno vuc ulje da bude sto brze gotovo, naravno pazit da ne nestane iz posudica i da ne povuce zrak onda sve ispocetka

speed:

--- Citat: igor.sb - 23 Siječanj, 2010, 01:44:43 ---pola sata malo sutra

to je posao od 5min, jos krace na prednjoj kocnici di ima slobodan pad

mislim da nema smisla pisat kak se radi, jer vec 10x je napisano jedno te isto  :dontknow: ::)

--- Kraj citata ---
meni za zadnju treba 5 min kad nema ulja u lajtungu i celjustima :laughing6: :laughing6: :laughing6:

igor.sb:
nisi ti bzvz speed

btw..i mislio sam bez ulja sve ispocetka  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju