Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nisi ti bzvz speedbtw..i mislio sam bez ulja sve ispocetka
jos bih samo nadodao da si nabavis crijevo gdje ces vidjet kako izlazi zrak i ulje.. napravi kako ti je on rekao, to je dugotrajan i dosadan poso, i samo odjednom nakon pola sata proradi.. samo strpljenje.. a posudicu di sipas ulje ostavi otvorenu i samo nadosipavas kako se trosi.. kad sve napravis natocis posarafis i eto ga
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
za tupamarosecovjek je mislio naubit na odzracnik cijevicucu da curi u crijevo a ne po celjustima
za tupamarosecovjek je mislio da se nabije na odzracnik cijevcica da curi u crijevo a ne po celjustima
hvala puno ali nije to 5 minuta,treba doci do rucke hehe,ne skudam plastike vec onako nategnem pa mojim dugim prsticima ,po pola navoja mic po mic..,sad cu pokusat ponovo bojim se da mi nije rikla pumpa,ako je kako znat???
To je za sminkere.
meni je na aeroxu bilo puno teže napumpati zadnju kočnicu i puno manji je bio pritisak jer je i sam lajtung puno duži od prednjeg....prednji lajtung 2-3 minute odzračivanje,a zadnji po 10-15min...i bilo mi je recimo lakše kad sam skinuo ručkicu i sam rukom stiskao onaj klipić s federom ( više ga možeš gurnuti )
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak