Tehnički kutak > Garaža

Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky

<< < (19/24) > >>

Taaky:
ma druze..bio ja odustao od njega...skoro ga i prodo..al trznu se na vrijeme i ostao je...sada ce ic dosta stvari na njega....gledacu ovi dana da popravim sto su mi ovi sa servisa zeznuli...i onda lagano na undertail...pa cu svjecicu iridumsku vjerovatno..a nekad poslije spuh kakav dobar ako naidjem...samo polako...bitno je da je projekat opet zivno  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

mario_f15:
rupe si trebo busit i sastrane po deklu,  :icon_thumright:

Taaky:
kako mislis sa strane..gdje mi pise ovo lifan i ovao..gdje je kurbla ?? ..probusio sam gore gdje mi dodje iznad filter zraka..i naprijed i nazad....sada jos nisam uspio provozat...jer kisa pada..i mokro je..pa ga ne mogu vozit brzo i duze vrijeme ...da vidim oce li se grijat....prije mi se grijalo deklo..da je i kurbla se znala usijat ....a mozete sada mislit koliko je deklo bilo vruce

mario_f15:
da tu dje ti pise lifan, ( na prednjem djelu dekla i na zadnjem,buši ), i malo vece rupe.... :icon_thumright: :icon_thumright:

Taaky:
ok probusicu...ali ovo je 5mm burgija..tako ste mi rekli u onoj temi sto sam postavio....sada cu probat..i vidicu oce li fijukat sto su male rupe...nije frke sad vecu probusit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju