Tehnički kutak > Garaža

Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky

<< < (17/24) > >>

pralas:
 ;D,ima vremena napravit ces ti to...kako je neko maznu zvucnike,jel sic bio otvoren ili ga je ono otvorio? :dontknow:

Taaky:
sreca nisu bili u gepeku zvucnici..izvadio ih da pravim nsoac..i ostali mi pored motora..i neko ih puhno..al jbg..kupicemo nove akbd..uzecu ja msm okrugle kakve...a undertail cu polako..ovaj vikend sam se vozo citav...otuko sam 100km danas..do 4 h ...a u iduci petak nema skole..pa ako bude fino vrijeme na vozanje....a ako ne onda pravit undertail...

pralas:
 :icon_thumright:,dost se ti vozis... :toothy9:,vidim kog vas izgleda nema policije ;D,sretno s undertailom...

Taaky:
ma slabo policije kod nas..a i ako izleti ..moze se zaobic..nisu toliko strogi..a ima puno mali ulicica ...pa se zaobidje..jer ne zelim da me zaustavlja...a vozam se svugdje i po gradu i van grada..svugdje ..i evo nastavak
Eo ga i danas se nesto malo radilo...sutra bi trebo bit nastavak ...uglavnom..zavrsio sam skicu za undertail od kartona..sutra bi trebo to pocet radit sa plastikom nesto skontat...pa cemo vidit sta ce bit na kraju...evo slike

Uploaded with ImageShack.us

e onda i danas je zavrsen i nosac za ziku ..ovo ce ovako bit..sad treba jos rupe izbusit za zvucnike..ovo ce se pretapacirat kozom..a ispod spuzva da bude malo napuhano...

i ovo je prednji nosac koji mi drzi nosac za zvucnike :lol: ..sto sam fino objasnio..to mi drzi ovaj nosac da ne leta..da je fiksiran....fino sam osmislio ..dok stavim undertail ide naljepnica

pralas:
ooo ljepo ljepo :o,od cega si uzeo plastiku za undertail?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju