Tehnički kutak > Garaža

Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky

<< < (7/24) > >>

Taaky:
Evo ga radovi gotovi...ja sam prezadovoljan...nisam se nado da ce bit ni upola ..ko sto je ..ima jos negdje sitni packica ..al nema veze...to se ni ne primjeti ...evo slike   
ovde je zavrseno smirglanje sa 1000

ovde je gotovo smirglanje skroz zavrsni sa 2000 ..kako se onda pocelo sjajit..ja nisam mogo vjerovat

i slika gotove nogare..i osvjetljenja.. sljedece ce bit smirglanje druge nogare ..i poliranje felgi do sjaja..a mozda i viljuske..

Jankkec:
Lepo to sve zgleda al se meni kod te nogare nesvidja kaj je kratka, Dosta lose zgleda kad skuter na njoj leži.
Ja svoju planiram produžiti i spigati prema van tak da je skuter na njoj stabilniji i da to sve nekak bolje lici.

Taaky:
al ako je produzic..motor ce bit vise odignut..i onda moze i past prije..ovako kad zalegne na ovoj..nit moze vamo nit tamo..

Pupo:
Fora si sredio nogar, samo ga moraš s nečim zaštitit pošto mislim da nije napravljen od nekog plemenitijeg materijala pa ta ti nezahrđa!

A što vas pate s tim tablicama, šteta što nisu manje, makar na pedeseticama.

Taaky:
ma nek pate..ja cu uradit sebi malu i stavit je fino ispod ..skinuto vaj nosac..vec sam zastitio nogaru lakom al na  bazi vode..pa sve sj.bo ..sad sve hrpavo ..ostalo od laka..nista nevalja ..sjaja jako malo..cim cu osmirglat sa 1000 il 2000 ..i kojim cu lakom prelakirat..da se ne primjeti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju