Tehnički kutak > Garaža

Lifan Lf 50 Qt 8d by Taaky

<< < (22/24) > >>

pralas:
sretno :)
nadam se da ce super ispasti :icon_thumright:

Taaky:
i ja se iskreno nadam..ja ne zelim nesto extremno dobar..samo da se rupa popuni ..to mi je bitno...i da legne nalja mocna na njega :P ....a to kako izgleda...posto ce bit djelo mojih ruku bice extra :D

sandy_s8:
ja chunera  ;D

fin skuteric, samo lagano  :icon_thumright:

Taaky:
jasta nego chuner ...hahah =) ...ima mali update...undertail se polako zavrsava...sve je ocrtano..samo cu jos malo sutra da ga uvijem u sredini i slijedi farbanje...slika nazalost nema ...sad ...jer mi je mob na popravku...a neda mi se digitalni nosat...ali bice slike gotovi radova =)   :toothy9: :toothy9:

Taaky:
Pozdrav drustvo..evo mene opet...dugo me nije bilo...nisam nista vazno radio na motoru...citavu sezonu se vozao ...i jos uvijek je isti..nista ne klapa niti ista...ja zadovoljan... kako asm imao problem sa pucanjem remena ..to sam rijesio u ovlastenom servisu za bih...bio je kriv kao "prenosnik" koji je ima pola cm lufta.....i to je rijeseno..stavljen originalni remen..i laske rolnice od 4 gr..pa sada ima puno laksi start..sto se i primjeti...pa je onda bilo pregovora oko prodaje..ali medjutim nista od toga...i tako da on ostaje kod mene...sada sam ga opet parkirao u garazu kod tetke...i idu radovi...prvo ide farbanje svih plastiika...za boju ne znam ...ako mzoe neka pomoc..ja sam mislio ostavit ovu konbinaciju..samo uzet red tornado sa kristalicima i crnu sa kristalicima..da "sljOsti" :P...a onda bi pravio drugi undertail...zamjenio led traku kojoj su crkle tri diode...pa onda dashboard...pa onda distancer za zadnji amort..da ga dignem...ii onda kakav spuh...ii sta bi jos mogao ubaciti da malo pojacam masinu...nadam se da ce te mi pomoc..jer opet ide redovni zimski update :D ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju