Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa manualnim cokom - Del PHVA 17.5
SlowRider:
--- Citat: radomir.g - 23 Siječanj, 2010, 13:48:28 ---Ne znam kako je na ostalim karburatorima, ali na PHVA on smanji protok vazduha odnosno zacepi onaj jedan mali extra kanalic i samim tim je smesa bogatija kao sto si i rekao :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koja je svrha cok dizne u tom slucaju?
Ja se sjecam principa rada coka na jednom starom mopedu, jednostavno je polugica drasticno smanjivala kolicinu zraka na pocetku venturija.
Inace karbovi sa el. cokom po defaultu imaju par brojeva vecu diznu... znaci bilo bi pametno jos ubaciti i manju cok diznu, iako nije nuzno.
tuta125:
--- Citat: igor.sb - 23 Siječanj, 2010, 14:30:26 ---limic ide ovako i nikako drugacije
--- Kraj citata ---
Tocno sam tako i stavio!
ne razumijem, znaci sa manualnim cokom i kad je ugasen i upaljen (dignut i spusten) meni smjesa dobiva premalo zraka pa mi zato nece upalit?? :icon_scratch: i znaci to bi se rijesilo stelovanjem karba? tj. stelovanjem kolicine zraka?
pa cemu onda sluzi ona igla na vrhu el. coka? :dontknow:
tuta125:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 23 Siječanj, 2010, 10:52:36 ---i da odmah razjasnimo skuter ti nece moc raditi pod cokom kao na ele!
ovaj cok se ti sluziti samo da skuter upalis i da sastavi par taktova, nakon toga moras ga ugasiti i zagrijavati motor drzanjem gasa
jer ce u suprotnom presaugati! :hello:
--- Kraj citata ---
Ali s manualnim mi nece uopce upalit, zakurblam, cuje se ono ko da se zapalila smjesa i odma se ugasi :dontknow:
[SB]Replica 180:
ja sam imao i na 17,5 i na 20,5 i sve sljakalo ...... na 17,5 radilo bolje neg na 20,5 :dontknow:
SPecial:
alo replikooooo,a koliko kosta manualni cok za dellorta 20,5 sa SPa?
Pardon na topicoffu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju