Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sa manualnim cokom - Del PHVA 17.5

(1/4) > >>

tuta125:
Kupio sam manulni cok za Del PHVA 17.5 ali kad ga stavim ne obavlja svoju funkciju, tj. ne moze potpuno zatvoriti cok diznu radi cega skuter dobiva previse benzina i ne moze se upaliti... Na slikama ce se lakse razumjeti o cemu pricam  :)

serijski el. cok:

manualni cok:

Znaci manualni cok ne moze potpuno zatvoriti cok diznu jer nema ove igle tako da skuter dobiva previse benzina i kad je man. cok upaljen i ugasen.

Ima li itko prijedlog kako bi se ovo moglo rijesiti da manualni cok funkcionira?

radomir.g:
Ja sam imao bas takav flip up cok na bas tom PHVA karburator i dobro je radio.. Samo ti to lepo namontiraj i nema sta..
Dignes rucicu, upalis motor, ostavis ga tako da radi malo, spustis rucicu i vozi..  :icon_thumright:

tuta125:
Ma 100% je tocno namontiran, "sjeo" je isto kao i el. cok ali nece i nece...
Ima li kakav nacin da se "presadi" ova igla sa el. na manualni?  :laughing9:

[SB]Replica 180:

--- Citat: tuta125 - 23 Siječanj, 2010, 10:22:12 ---Ma 100% je tocno namontiran, "sjeo" je isto kao i el. cok ali nece i nece...
Ima li kakav nacin da se "presadi" ova igla sa el. na manualni?  :laughing9:

--- Kraj citata ---

nije dobro namontriran zato sto postoji caka kad prebacujes ele u manual!
limic kojim stezes cok ne ide u onaj utor , vec pusti cok da upadne koliko god moze i lim ide na njega!  :hello:

[SB]Replica 180:
i da odmah razjasnimo skuter ti nece moc raditi pod cokom kao na ele!
ovaj cok se ti sluziti samo da skuter upalis i da sastavi par taktova, nakon toga moras ga ugasiti i zagrijavati motor drzanjem gasa
jer ce u suprotnom presaugati!  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju