ajde ako niste seljacine ko od vas nosi felgu na centriranje jel svaki poslje 80kmh trese ak nije scentriran kotac a pogotovo zadnji jel su sve felge sjebane od skakanjo po rizolima ak necete da vam se motori vrte nece ni ic ice ce onda na moment al slabije tpr trazi da se vrti i opet na 5tkm treba po pravilu mjenjat KLIP+KARIKA
smiri strasti, da nebi počelo vrijeđanje , ja ga ni nisam vozio seljačino 80 km/h(znam sta su virbacije i sta su nenormalne vibracije), napravio sam đir uvjerio se koliko je jak taj asupuh, ne kuzim tvoje pomaganje u topicu, PO NEZNAM KOJI PUT, NISAM NAPISAO DA NEIDE S TIM AUSPUHOM, VEC DA MI JE PROBLEM SREDITI PLASTIKE HLAĐENJE (POGLEDAJ SLIKU!!)JER ONDA VENTILATOR DOSTA ZRAKA BACA VAN, bez obzira sta je plastika isfusarena i da se napravi nova bila bi rupa zog nosaca auspuha, a da ne pricamo kako se brzo zagrije ac, kojem treba puno bolje rijesiti hlađenje a ovime bih mu samo oslabio.
pogledaj na scooterattacku sta pise za ovaj auspuh NIJE MOGUCE STAVITI NA AC MASINU.