Tehnički kutak > Tuning skutera

TP Due+ vs. TPR

<< < (16/20) > >>

Crazy Kuree:
pa serijala se najviše more bušit ili tokarit kako god, znači seriski neki nek ima 6ks, 40 seriski klip i neki tvrde da se može bušit do 47 što nemože al eto nek je tak, znači seriski cilindar i klip s dvije karike bi razvijo snagu od neki cca. 50+ ks. :headbang: imal tko za prodat seriski cilindar?  :laughing6: :toothy12: :icon_biggrin:

ForRace3:
Cekajte, mozda sam se krivo izrazio...tj. krivo objasnio..ali mene nitko nece praviti glupim..
Znaci ja imam Malossi Sport na Runneru koji serijski ima 8konja....ali je tokaren i unutra je sada veci klip, i dva mehanicara i cijela ekipa iz grada su mi rekli da to sada ima vise snage..sad neznam koliko tocno (mozda ne 12) ali je jaci od prijasnjih 8...i nmojte me pravit glupim kad sam siguran u to..tj. ako nije tako, mozete bar biti fer i objasniti kako je a ne se pravit glupim i stavljat u bisere jer ti sa speedfightom na avataru isto neznas puno sitnica na forumu, ispo si glup u par prilika i niko ti se nije smijao tako da se spusti na zemlju ;)

DvdAerox:
Osim novog kita, specjalom ne dobis nis posebno, osim malo vise momenta i kubika naravno... Uglavnom, nedobis ni jedan konj kada gledas, osim ako ne preradis cilindar (a i tamo dobis nesto sitno ako odlucis isti klip sa 2 karike imat..)

Drnda:

--- Citat: ForRace3 - 20 Veljača, 2010, 13:10:52 ---Cekajte, mozda sam se krivo izrazio...tj. krivo objasnio..ali mene nitko nece praviti glupim..
Znaci ja imam Malossi Sport na Runneru koji serijski ima 8konja....ali je tokaren i unutra je sada veci klip, i dva mehanicara i cijela ekipa iz grada su mi rekli da to sada ima vise snage..sad neznam koliko tocno (mozda ne 12) ali je jaci od prijasnjih 8...i nmojte me pravit glupim kad sam siguran u to..tj. ako nije tako, mozete bar biti fer i objasniti kako je a ne se pravit glupim i stavljat u bisere jer ti sa speedfightom na avataru isto neznas puno sitnica na forumu, ispo si glup u par prilika i niko ti se nije smijao tako da se spusti na zemlju ;)

--- Kraj citata ---
Primjer... a za ovo, racunaj koliko sa 2 desete dobijes ccm kada skines meso za specijalu...

vanjossi:

--- Citat: ForRace3 - 20 Veljača, 2010, 13:10:52 ---Cekajte, mozda sam se krivo izrazio...tj. krivo objasnio..ali mene nitko nece praviti glupim..

--- Kraj citata ---
ima da vise konja al to je nezamjetno, kao šta je drnda napisao radi se o destinama. Da su ti tvoji mehanicari stavili klip od due+ par brtvi ispod cilindra, povecali ispuh i usis cilindra, imao bi osjetno veću konjazu. A mehanicari svašta kažu samo da prodaju  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju