Tehnički kutak > Tuning skutera
TP Due+ vs. TPR
Drnda:
--- Citat: ForRace3 - 20 Veljača, 2010, 01:26:12 ---Sta pricas ti da ne dobijes na snazi???
Original MALOSSI SPORT ima 8ks.....a moj je tokaren (kako god oces to nazvat) i stavljen je gore veci klip i sada mi je kit snage cca.12konja....sta fantaziras.. :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
samo malo :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
evo jos nemogu doci do zraka :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
evo odmah.... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
de pokusaj skinuti posve stijenke, skini i sredinu klipa i sve , mozda budes imao 69 ks...NA KOTACU :binkybaby:
wonderkid:
--- Citat: ForRace3 - 20 Veljača, 2010, 01:26:12 ---Sta pricas ti da ne dobijes na snazi???
Original MALOSSI SPORT ima 8ks.....a moj je tokaren (kako god oces to nazvat) i stavljen je gore veci klip i sada mi je kit snage cca.12konja....sta fantaziras.. :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
kaj to znaci to da moj drevo ima 10 konja jer je brusen na 2 specijalu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Crazy Kuree:
evo je biser izjava, aj nije ni skoro bilo hahah. prema tome po nekim knjigama due + ima 15 ks brusiš ga na 2 specijalu tj od piagio klip i preradiš, prema tvojem računanju to je oko 23 ks ::) ::) ::) ::)
doritos:
--- Kraj citata ---
..dobro neznas bas al nema veze, daj probaj nes nauciti..sve 5 :icon_thumright:
drnda klosaru lol :laughing6:
Drnda:
idem ovo staviti u bisere...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju