Tehnički kutak > Tuning skutera

TP Due+ vs. TPR

<< < (7/20) > >>

3alfa3:

--- Citat: GRPJ - 22 Siječanj, 2010, 23:29:08 ---Hvala dečki na savjetima...puno ste mi pomogli, odabir će vjerojatno pasti na due+ ili kako vi kažete na dujeta...još jednom hvala, čujemo se, pozz  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Znaci, ne vjerujes u svoje stelajucke sposobnosti  ;D

Jer, osim te"sitnice" (mogucnosti ispravljanja zaribavanja), 2+ je inferioran u odnosu na TPR

GRPJ:
ma reko sam vjerojatno jer ko zna još šta će mi past na pamet...ali mislim da due+ bi mi super sjeo i da se više isplati nego tpr... :icon_tongue:

3alfa3:

--- Citat: GRPJ - 23 Siječanj, 2010, 00:24:35 ---više isplati nego tpr

--- Kraj citata ---

Uvijek se zapitaj jedno:

sto je mjerna jedinica....

Nekome se vise "isplati" vozit slabiji kit sa mogucnoscu brusenja i stavljanja vecih klipova (2+), a nekome TPR kod kojeg toga nema, ali se bolje hladi jer je aluminij, ima vecu snagu, ali nema mogucnost busenja na veci promjer.

Osobno nebi razmisljao da sam u tvojoj situaciji - TPR je moderniji kit od 2+

dino_sk:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Siječanj, 2010, 00:30:16 ---
Uvijek se zapitaj jedno:

sto je mjerna jedinica....

Nekome se vise "isplati" vozit slabiji kit sa mogucnoscu brusenja i stavljanja vecih klipova (2+), a nekome TPR kod kojeg toga nema, ali se bolje hladi jer je aluminij, ima vecu snagu, ali nema mogucnost busenja na veci promjer.

Osobno nebi razmisljao da sam u tvojoj situaciji - TPR je moderniji kit od 2+

--- Kraj citata ---
ti bi i na tpr-u dogurao do 30000km  :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: dino_sk - 23 Siječanj, 2010, 00:36:24 ---ti bi i na tpr-u dogurao do 30000km  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nebi sigurno. To cudo ima kariku manje nego sto je "normalno", a i ne prizna nista ispod 12000 okr  ;D
Brijem da uz najbolju volju nebi izguro sa istom karikom vise od 10000km, a vjerojatno i puno manje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju