Tehnički kutak > Tuning skutera

Instalacija piaggio

<< < (4/5) > >>

vanjossi:
ja ti znam sve sta je na slici,ti bi trebao slkati svaki konektor,jer ovako iz daleka se jako slabo vidi i koliko mi se cini fali ti pokoja zica

Drnda:
iskreno ove sheme me jos vise zbune, zato jer najbolje je kada vidis konektore pa znas koji je za sto..., senzor temp,ulja i benge ne trebam...imam sat od nekoga nrga starijeg, onaj sa obrtaljkom pa mogu spojiti, ali opet ako na tehnickome dodjem da mi sat visi vratiti ce me odmah natrag
@ vanjossi ja sam slikao sa mobom u 5mp rezoluciji ali nezz ako stavim na forum toliko veliku oce li biti problema..., fali pokoja zica koliko sam skuzio, ova u crnome buziru, u njoj su 2 deblje malo i precvikane su , jel moguce da one idu na alanser

vanjossi:
vjerovatno, evo dodaj me na msn [email protected]

Drnda:
nemam na ovom kompu msn, a ne zelim ga instalirati, mome laptopu je crkao punjac a ovo je bratu za posao.. ionako necu jos dugo biti online...
sreca u svemu je sto kuci imam alanser za pia, jer ova makina ga nema na sebi...

Drnda:
ovako, nasao sam alanser i sada, on ima crnu(masa) koja nije spojena, i crvena koja je spojena... zanima me za masu , kod alasera kroz nju bu trebao proci saraf i stisnuti masu uz alanser i blok?
i za drugu stranu.. gdje je treba stegnuti??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju