Tehnički kutak > Tuning skutera
Instalacija piaggio
vanjossi:
evo popravio sam linkove slucajno sam dodao - na kraj linka
Drnda:
ok, vidim sada, nego vamo ima i neki prekidac sa 3 pozicije, mozda mu je to sluzilo umjesto brave, znaci za sada znam bobinu, regler te plovak..
uglavnom ima ih masu (konektora) dok npr na pugu ima ukupno 5 ili 6 ali su veliki da sve na jedan konektor ide...
ima neki relej vajda kockasti crni, u njega idu cini mi se 3 zice ... nezz onda koje otpadaju na stop svijetla.. nego ako mozes naci kako barem stoji na kosturu u piaggia instalacija, jer cim vidim kako je razapeta, lakse mi je i samome zakljuciti od cega je sto, jer ovako nikako da skopcam.. sutra cu raditi nosac nadam se pa odmah cim stavim makinu na skut mogu poceti i instalacije vjesati o ramu...
vanjossi:
regler ti je naprijed ta mala crna kutija ti je bocno, i u nju ti idu iz analsera, za paljenje imas okrugli konektor, ovaj od plovka ti je isti kao i za prednja svjetla ako imas od nrg-a instaliaciju,znaci od reglera prema volanu ti idu ovi sta sam ti ja slikao, za bateriju su ti ona crna i crvena a i snjima bi trebala biti za štop svjetlo.
po neznam koji put najlakse je da slikas instalacije
Drnda:
evo slika u 2 ove slike je komplet instalacija, sada vidi se da je po njima se igralo... mislim da je prekidac ovdje za dati kontakt, znaci umjesto brave.. a sada evo pa ako znas pojasni mi... trebala bi instalacija biti sa nrg mc2
CoK:
Evo mozda ti pomogne,mislim da su boje iste od zica cak od nrga i od runnera starog
1. Horn. - 2. Headlight with two 12V-15 bulbs - 3. Front turn indicators, with 12V-10W bulbs - 4. Brake light/engine start permissive button (rearbrake). - 5. Brake light/engine start permissive button (frontbrake). - 6. Keyswitch. - 7. Instrument panel: three 12V-1.2W bulbs (instruments) and five 12V-1.2W indicator bulbs (fuel warning - mixer oil warning - lights - rh turn indicator - lh turn indicator) - 8. Lights selector switch. - 9. Turn indicator selector. - 10. Horn button. - 11. Start button. - 12. Rear turn indicators, 12V-10W bulbs. - 13. Thermistor - 14. Contactor - 15. 7.5 A fuse - 16. Fuel warning light transmitter. - 17. Mixer oil warning light transmitter. - 18. Starter motor. - 19. Automatic choke - 20. Magneto. - 21. Pick-up. - 22. Spark plug. - 23. C.D.I. module. - 24. Voltage regulator with built-in turn indicator flasher unit. - 25. 12V-4Ah battery - 26. Rear light, 12V-5/21W bulb (side light and brake light).
B=White - Bl=Blue - G=Yellow - Mr=Brown - N=Black - BV=White-Green - GN=Yellow-Black - Gr=Grey - Rs=Pink - R=Red - Vi=Purple - V=Green - VN=Green-Black - BN=White-Black - BBl=White-Blue - GV=Yellow-Green - Ar=Orange - GrBl=Grey-Blue - GrN=Grey-Black.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju