Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ako hoces sprejem, imas extra spesl sprej bas za celjusti i ima bas crveni, DupliColor, dodje negdje oko 40kn, imas u OBI.ju...
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
ma sa sprejem moze ispast dobro,ali ovisi kako napravis pripremu itd..posto je sprej 40kn,smirgl 20kn..das 100kn i imas klijesta profi napravljena..
napravim za 0 kn sprej i smirgl papir i ostali pribor imam kod kuce......a za ova tvoja "profi" kljesta bacio bi 300-400kn
ajde kad napravis klijesta sa sprejem kao sta su ova koja su plastificirana javi..da ti ja svoja posaljem da mi napravis..ne pricaj gluposti molim te..nisu ljudi glupi ako predlazu da se klijesta plastificiraju..
ne kazem da ce biti jednako kvalitetno napravljeno ali ja neserem novce da mogu dati 300-400kn za boju kljesta, premda kad uzmem moj trud,volju i zelju ispast ce sasvim dobro....
al nikada nece biti kao orginalna boja....
pa nece biti kao original ni kada plastificiras
ja se u to nebi kladio.. a neznam di si ti procitao da je plastifikacija klijesta 300-400kn??