Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: DUBrawa - 19 Srpanj, 2007, 23:38:09budem to sve dogovorio kad se vratim sa mora.. Idem na par dana.. Kad se vratim probat ču sve dogovorit i nadam s da ču ga izet Koje si ti sad bljuzge navaljo ovdje. A vidim da i inače voliš srat po forumu i pričat bajke i basne, zato te ljudi i zajebavaju.Daj mi molim te pokaži sliku te aprilije koja je 4T ima 38 konja ide preko 200 i troši 4 L.Ti ćeš kupit RS, prije ću ja kupit GSXa. Spusti se malo na zemlju i prestani srat po forumu
budem to sve dogovorio kad se vratim sa mora.. Idem na par dana.. Kad se vratim probat ču sve dogovorit i nadam s da ču ga izet
Citat: ..::Alf::.. - 26 Kolovoz, 2007, 11:15:08Citat: DUBrawa - 19 Srpanj, 2007, 23:38:09budem to sve dogovorio kad se vratim sa mora.. Idem na par dana.. Kad se vratim probat ču sve dogovorit i nadam s da ču ga izet Koje si ti sad bljuzge navaljo ovdje. A vidim da i inače voliš srat po forumu i pričat bajke i basne, zato te ljudi i zajebavaju.Daj mi molim te pokaži sliku te aprilije koja je 4T ima 38 konja ide preko 200 i troši 4 L.Ti ćeš kupit RS, prije ću ja kupit GSXa. Spusti se malo na zemlju i prestani srat po forumusvašta je ovde napisao, neću komentarisati...
ne pricam ja više za onu limitiranu nego za običnu. Z tu sam vidio slike ali i ja mislim da je neka kemija.....uglavnom pričam sad za normalnu iz dučana....
ma opasna si ti faca nema sta