Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 najnovija .

<< < (7/11) > >>

Agv46:
Nikad chuo  :icon_scratch: aj okachi slike!?

DUBrawa:
ne prodajem spiku al ipak mora bit caka. Motor nije uvezen . Znači ima strane papire. Mora se uvest a to košta još pola cjene od motora. To mi se ne isplati. Ma neču ga uzet uzet ču od istog dečka rs isto 2007 neka isto limitirana proizvodnja ima ko od rsv-a fege i malo izobličene maske da budu šire i oblik zadnji ko od rsv..... Dobim je za 3000 a možda i 25000. Ja mislim da se isplati  :headbang: . Sad me zanima to ga još nisam pitao. Dal je moguče da mu ja npr svaki mjesec uplačujem tolko i tolko an njegov raćun u banci . Ili mora neke zezancije preko kredita?

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 18 Srpanj, 2007, 00:13:05 ---ne prodajem spiku al ipak mora bit caka. Motor nije uvezen . Znači ima strane papire. Mora se uvest a to košta još pola cjene od motora. To mi se ne isplati. Ma neču ga uzet uzet ču od istog dečka rs isto 2007 neka isto limitirana proizvodnja ima ko od rsv-a fege i malo izobličene maske da budu šire i oblik zadnji ko od rsv..... Dobim je za 3000 a možda i 25000. Ja mislim da se isplati  :headbang: . Sad me zanima to ga još nisam pitao. Dal je moguče da mu ja npr svaki mjesec uplačujem tolko i tolko an njegov raćun u banci . Ili mora neke zezancije preko kredita?

--- Kraj citata ---
Napravite između sebe kupoprodajni ugovor, a sada kako ćeš mu otplaćivati rate je tvoj problem (oće li ti trebati kredit za to ili ne)...

DUBrawa:
ahaaaaaaaa sad kužim.... Pa dogovorit čemo se da mu stavljam na mejsec 800kn na njegov račun. .Tako na 3 god i nešto mjeseci.... Davat ču svoje pare. Znači netrebam dizat kredit za to ni niakkve kemije takve?  :toothy9:  :icon_biggrin:  :toothy12:

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 18 Srpanj, 2007, 15:43:56 ---ahaaaaaaaa sad kužim.... Pa dogovorit čemo se da mu stavljam na mejsec 800kn na njegov račun. .Tako na 3 god i nešto mjeseci.... Davat ču svoje pare. Znači netrebam dizat kredit za to ni niakkve kemije takve?  :toothy9:  :icon_biggrin:  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ne trebaš dizati kredit ako misliš da ćeš moći mjesečno davati određen iznos, samo moraš biti siguran da ćeš imati svaki mjesec za davati, jer te čovjek može normalno po kupoprodajnom ugovoru bez po muke tužiti ako fališ ratu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju