Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 najnovija .

<< < (6/11) > >>

Punisher:

--- Citat: DUBrawa - 15 Srpanj, 2007, 00:15:39 ---lažna uzbuna!!!!!!   :icon_thumright:  :icon_thumright:  :toothy9: . Ma zezo me je smrad za mješalicu.... Ništa odlučo sam ju uzet al negdje tek u 9 mj prije sumnjam da ču ju uzet. AKo imate još nešto o tom motoru pišite. To mi jakoo dobro dođe  :icon_thumright:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa potraži malo po netu pa vidi što je nova...

DUBrawa:
ma pogledo sam skoro sve al zna se šta je to. Aprilia je platila da se ljepo piše o njoj  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :toothy9: . Mene zanimaju baš iskustva sa njima. Dal se baš tolko često kvare kolko sam čuo.....

MARINO:
ovako:u mom mjestu ima pun vrag tih rs125,ljep motor i odlicno ide  :icon_thumright: ali se pripremi na potrosnju od 12l i mijenjanje klipa i cilindra svakih 15000... :sad1:

DUBrawa:
ljudi nešto nevjerojatno se dogodilo!!!!!!! Uletila mi hebena ponuda. Rs125 LIMITIRANA proizvodnja samo ih je 200 u svjetu. O čemu se radi ? o ovome : 4t motor od 38 konja ide oko 200 i nešto..... Tvornički ima skoro isti kraj ko od rsv-a. Ima felge ko od rsv-a samo malo tanje... 2 diska naprjed..... Ajnšpric troši oko 4 l ..... Motor je savršenstvo. Dosta je deblji od obične rs.. Za sad je takva ta jedina prodana. .Uvezo ju je iz austrije moj jedan poznanik tamo ju je platio 50000kn plus još 1500e za uvoz... Motor iam uredne papire i sve to... .Sad ima 2000km i proda mi ju za 32000kn. Dogovorit čemo se za rate... Motor da vidite. .JAoooooo. San snova... Komentirajte  :icon_biggrin:

Punisher:
Ako valja super  :icon_thumright: iako nisam čuo za taj model (ništa čudno - nisam upoznat s previše, i da prodaješ spiku popušio bih je brzo - ako već nisam  :laughing7:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju