Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 najnovija .
LOOD:
--- Citat: DUBrawa - 11 Srpanj, 2007, 17:56:54 ---Ja mislim da se isplati zatto jel je taj motor za mene ono... :Nešto neopisivo i stvarno mislim da ču ga jako dugo imat......
--- Kraj citata ---
Ja mislim da ga trebas prvo kupiti a onda razmisljati koliko ces ga imati
DUBrawa:
a ja mislim da je onda prekasno :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: jel ga nemogu prodat.........
DUBrawa:
Joj ljudi imam jedno jako jako jako jako glupo pitanje lol. Frend mi tvrdi da ta najnovija rs nema zasebno mješanje ulja nego da moraš sam radit mješavinu......................... pa dal je to moguče. JA mu inače nebi nikad povjerovo tako nešto al on se oče za to kladit u motore :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: pa mi je sumnjivo
Punisher:
--- Citat: DUBrawa - 12 Srpanj, 2007, 22:54:57 ---Joj ljudi imam jedno jako jako jako jako glupo pitanje lol. Frend mi tvrdi da ta najnovija rs nema zasebno mješanje ulja nego da moraš sam radit mješavinu......................... pa dal je to moguče. JA mu inače nebi nikad povjerovo tako nešto al on se oče za to kladit u motore :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: pa mi je sumnjivo
--- Kraj citata ---
To bi bila čista glupost da nema mješalicu ulja, ali nisam siguran :dontknow:
DUBrawa:
lažna uzbuna!!!!!! :icon_thumright: :icon_thumright: :toothy9: . Ma zezo me je smrad za mješalicu.... Ništa odlučo sam ju uzet al negdje tek u 9 mj prije sumnjam da ču ju uzet. AKo imate još nešto o tom motoru pišite. To mi jakoo dobro dođe :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju