Ostalo > Svijet računala i mobitela

Šta mislite o ovom laptopu?

<< < (10/12) > >>

dhorvat:

--- Citat: andy - 20 Siječanj, 2010, 21:40:12 ---Malo si pretjerao s cijenom  ;D

Neću ipak toliko izdvajat, mislim to je 100-200kn više al opet + jamstvo je isto godinu dana to sam bar na 4500kuna, ak me razumiješ  :) .. Pregledat ću ja još po centrima pa te priupitam tu još..
A i ovo su jaki laptopi koje si ti naveo, mislim nije mi potrebno toliko snage!  :laughing7:

Možda se i nismo sporazumjeli baš dobro, al ono ti misliš da nebi bio dovoljan za moje potrebe onaj koji sam ja naveo za 3600.. Jer ono ovi su tvoji dost jači..  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Što se cijene tiče, možda imaš pravo. Ja sam okvirno reko jer to ovisi od modela do modela. Za HP elitebook 6930p je doplata između 700 i 1000 kuna. Onaj šit od 6735s kojih imamo na servisu više nego cigan željeza, za njega je garancija od 300 kuna već ako se ne varam  :headbang:

Giz, ovih ThinkPada T41 i T61 imamo par na servisu, onak, kapnu 2 u 3 mjeseca i ti su većinom prvi put na servisu jer im je rikla baterija, punjač ili DVD. A svi su van jamstva što govori da su se jako rijetko kvarili a ti kvarovi su ionako dio potrošnog materijala  :laughing7:

nekak od svih tih marki vjerujem jedino ASUS-u i Toshibi. Sa Acerom sam manje upoznat pa neću ništa komentirati, ali vjerujem da su isto dobri. Nažalost, HP je dosta pao kvalitetom, jedino cijenom je još uvijek pri vrhu ( :toothy3:), a Lenovo je kina kina! Nebi ga nikad kupio  :angry7:

Iwo SR Tuono:
Evo ti za primjer i usporedbu samo, za 425€, u njemačkoj, mjesec dana star laptop koji sam uzeo.

• Procesor: Intel Core 2 Duo T5800 2.00GHz (2MB cache)
• Zaslon: 15.6"
• Grafička- ATI RADEON HD3400 Series 256mb
• Radna memorija: 2x 2GB DDR2 800MHz
• Tvrdi disk: 320GB SATA
• Optički uređaj: DVD RW DL
• Jamstvo: 24 mjeseca
• Operativni sistem: Vista Home Premium -> legalna s naljepnicom,predinstalirana + dvd

wlan,čitač kartica i brdo stvari, jedino web-cam nema...i 23 mjeseca garancije, dobro godina dana je već prošla sad, znači još jednu godinu imam garanciju

andy:
Znam ja to jako dobro.. Za cijene vani da se nađe jeftinije!
Al to me ni ne zanima kad mi ne znači ništa  :toothy11:

I pala je odluka 99% na onaj prvi prvi laptop za 3600kn samo me j#be to šta je s Vistom a to mi netreba a sumnjam da ću moć odbit to tj. da on neće htjet i moć.. I da odbije i windowse pa kakva bi to cijena bila onda.. To je blesavo malo za te pare..  :drunken_smilie:

Uzmem onaj za 4500 i odbijem windowse i on je na 3700 najviše.. El to moguće  :dontknow:

Iwo SR Tuono:
Gle,moras na kompromis pristat,ili jaca konfiguracija pa manje garancije ili slabija konfa pa nadoplati jos garanciju.Ili sve pa da cijena izade iz okvira.
Po meni,nazovi mikronis za onaj asus i pitaj jel dve godine ili 1godina garancije i za 4000kn je to best buy,trajat ce i nece zastarit brzo.

dhorvat:

--- Citat: andy - 21 Siječanj, 2010, 21:53:26 ---Znam ja to jako dobro.. Za cijene vani da se nađe jeftinije!
Al to me ni ne zanima kad mi ne znači ništa  :toothy11:

I pala je odluka 99% na onaj prvi prvi laptop za 3600kn samo me j#be to šta je s Vistom a to mi netreba a sumnjam da ću moć odbit to tj. da on neće htjet i moć.. I da odbije i windowse pa kakva bi to cijena bila onda.. To je blesavo malo za te pare..  :drunken_smilie:

Uzmem onaj za 4500 i odbijem windowse i on je na 3700 najviše.. El to moguće  :dontknow:

--- Kraj citata ---

I da, ako imaš laptop sa licencom za neki OS, onda ga i plačaš više, to ti je jasno. Bilo bi idealno naći takav laptop bez licence, taj je još jeftiniji.

--- Citat: Giz - 20 Siječanj, 2010, 21:53:06 ---
PS
Odat ču ti tajnu. Dodatnu garanciju možeš dokupiti tokom cijele prve godine. ;)

--- Kraj citata ---

Točno. I još k tome može se produžiti jamstvo i ako izađe iz jamstva s tim da mora laptop prvo na dijagnostiku kod njih da vide da je ispravan  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju