Ostalo > Svijet računala i mobitela
Šta mislite o ovom laptopu?
pixa.93:
andy onaj jeftiniji i garanciju i udri
Giz:
Zato što smatram da dobra informacija zlata vrijedi i da je namanje što mogu učinti, zapravo čovjeku pomoči u odluci.
andy:
Prvo u vezi ovog s Windowsima.. Naravno da znam i imam i svu opremu za to.. Al problem je drugi da neki proizvođači odmah nalijepe naljepnicu na laptop npr Vista piše i tu ti on nemože odbit windowse originalne.. Tak da sumnjam da ću to moć odbit od one cijene, tj. da je u toj trgovini to moguće.. Kad sam komp kupovao bilo je jer je u ponudi pisalo sa ili bez Windowsa.. Tak da to svakako gledam da bude bez Windowsa..
Sad, reko sam da mi treba više za studentske potrebe, nikakve igrice i sam gledam da nije neki nabrijan, prvo jer poždere bateriej odmah a za bezveze, drugo jer iskoristivost mu bude nikakva.. Zato bolje ovako nešto prosječno!
Sad proizvođač, svi mi hvale tu Toshibu, al ja para neam za nju i ispostavila mi se u par slučaja dobar proizvod, mada je bio jedan slučaj kod kolege da je kupio ganc novog i pokreno i bijeli ekran i na reklamaciju i dobio novog, GREŠKA na novom proizvodu :hmh:.. A za HP nisam čuo baš loših primjedbi, mada opet ti si ih naveo tu neš malo..
Tak da sve to mi se svodi na jedno te isto i vrtnju u krug i sve me strah da ću si zakomplicirat sve radi laptopa.. Kad gledam kumić mi ima Toshibu staru 3g i to mrcina bila prije 3g i zdurala mu jeb#no i kad usporedim s ovim novim ovaj mora terat bar 3g.. Nećće on radit preteške poslove i bit će mažen i pažen!
I tu sad vidim kao najbolju opciju http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=89288&kateg=3309 još da odbijem windowse, bagatela je onda mada sumnjam da budem mogao.. Ak neću moć tražit ću dalje.. Mislim da je ovo sasvim dosta za moje potrebe i samo me zanima jel je 64 bitni procesor.. Ja mislim da je, tj. morao biti.. Lakše bi mi bilo kad bi mi dao ponude neke ovak s hg spota il fenik kompjutera i dao linkove.. A ne ovak napamet..
Aj baš mi izlistaj par njih koji se tebi čine oke i solidni.. Uzmi u obzir proizvođače koji se tebi čine oke i cijenu ovu koju si ti naveo znači od 3300 do 3700 zbog garancije dodatne..
BTW Care fala na trudu, puno si mi pomogao!! Imaš piće svakakvo ako se ikad vidimo, na faksu bar kad budem :) :headbang:
Giz:
Na prvo oko sa konkretno njihove ponude:
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=90590&kateg=3312
Solidan lap, Linux, 6cell baterija, ok proc, dosta rama i diska. Wifi, BT i LED backlight. Zgodan uređaj za tu lovu kad bi mogao skupiti.
EDIT: sad vidio. Ima i 4330 GFX koja ima svojih 512 i vrti Half Life2 na max detaljima, Doom3 na visokim i tako. S tim ja ubijam dosadu kad mi se neda raditi. :icon_biggrin:
http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=111518&kateg=3310
Isto tako solidan uređaj koji se ničim posebno ne ističe ali isto tako niti ne zaostaje.
Malo više procesorske snage i rama no lošija povezivost i mobilnost.
Kao što rekoh, ovo je na prvu loptu ovako. Proširi pregled na velike trg centre. Znaju biti dobre akcije pa ako naletiš, mogao bi dobro profitirati.
andy:
Malo si pretjerao s cijenom ;D
Neću ipak toliko izdvajat, mislim to je 100-200kn više al opet + jamstvo je isto godinu dana to sam bar na 4500kuna, ak me razumiješ :) .. Pregledat ću ja još po centrima pa te priupitam tu još..
A i ovo su jaki laptopi koje si ti naveo, mislim nije mi potrebno toliko snage! :laughing7:
Možda se i nismo sporazumjeli baš dobro, al ono ti misliš da nebi bio dovoljan za moje potrebe onaj koji sam ja naveo za 3600.. Jer ono ovi su tvoji dost jači.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju