Ostalo > Svijet računala i mobitela
Šta mislite o ovom laptopu?
andy:
--- Citat: aprilia area 51 - 20 Siječanj, 2010, 19:47:33 ---imam ga do ljetos od 8 mjeseca...nisam neki strucnjak koko kompa pa ti mogu reci samo igre koje igram:
nfs undercover
cal of duty 4
eto to igram...
--- Kraj citata ---
Pa onda je i dobra garfička.. A pito sam te na kojoj rezoluciji igraš, detaljima, jel su low, medium, high.. Kakva je grafika u tim igricama.. To sam te pitao :icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: andy - 20 Siječanj, 2010, 20:06:07 ---Pa onda je i dobra garfička.. A pito sam te na kojoj rezoluciji igraš, detaljima, jel su low, medium, high.. Kakva je grafika u tim igricama.. To sam te pitao :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
igram na medium...grafika je onak normalna dobra...neznam ti ja to bas glup sam ja za kompove to me ne znaima previse pa onda i neznam...ja samo igram... :toothy9:
andy:
--- Citat: aprilia area 51 - 20 Siječanj, 2010, 20:09:46 ---igram na medium...grafika je onak normalna dobra...neznam ti ja to bas glup sam ja za kompove to me ne znaima previse pa onda i neznam...ja samo igram... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Haha.. Ma oke je.. Skužio sam sve sad.. I znači nikakvih problema nisi imao s njim dosad ??
Imaš na njemu Vistu il 7-icu ??
aprilia area 51:
imam neki windovs xp profesional ak ti to sta znaci.... :toothy9:
ja sma ga dobio onak nije bio program na njemu pa mi je frend stavljo program i stavio taj...
andy:
--- Citat: aprilia area 51 - 20 Siječanj, 2010, 20:26:03 ---imam neki windovs xp profesional ak ti to sta znaci.... :toothy9:
ja sma ga dobio onak nije bio program na njemu pa mi je frend stavljo program i stavio taj...
--- Kraj citata ---
Hm, da.. Pitam jer neznam sad jel to 64 bitni procesor.. Dhorvat aj ak čitaš temu jel je ovaj iz feniks kompjutera amd turion 64 bitni.. Ja mislim da je i 32 i 64.. Morao bi ti..
A baterija koliko ti traje otprilike ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju