Općenito > Generalno o skuterima
Nexus 300 vs. Runner ST 200
ChRiStIaN:
hehe, i kaj je najbolje, ak se za nexa odlucim, posto je u salonu, dobijem ga odmah! :)
a jel u redu ta nova quassar makina? U usporedbi s leaderom...injection vs. karb...nekak mi se cini da je izbjegavanje ina svakodnevica XD
dhorvat:
--- Citat: ChRiStIaN - 19 Siječanj, 2010, 19:25:49 ---hehe, i kaj je najbolje, ak se za nexa odlucim, posto je u salonu, dobijem ga odmah! :)
a jel u redu ta nova quassar makina? U usporedbi s leaderom...injection vs. karb...nekak mi se cini da je izbjegavanje ina svakodnevica XD
--- Kraj citata ---
Ja izbjegavam INU i na fergazeru :toothy9:
Faba:
Ja bi na tvom mjestu uzel Nexusa,ali sa 250 masinom,ide skoro isto,a placas duplo skupnje regu i osiguranje
Marekvz1:
--- Citat: ChRiStIaN - 19 Siječanj, 2010, 19:25:49 ---hehe, i kaj je najbolje, ak se za nexa odlucim, posto je u salonu, dobijem ga odmah! :)
--- Kraj citata ---
dobar je quasar,samo trebaš pazit di točiš.Čuj,ako ga dobiš za kojih 30 somova,ne razmišljaj!
--- Citat: Faba - 19 Siječanj, 2010, 20:29:27 ---Ja bi na tvom mjestu uzel Nexusa,ali sa 250 masinom,ide skoro isto,a placas duplo skupnje regu i osiguranje
--- Kraj citata ---
Istina :icon_thumright:
ChRiStIaN:
250 se vise ne proizvodi! A razlika u regi je 200 kuna, vjerovali ili ne, sa 50% me rega za 300 ispadne oko 1050 kuna!
da, za oko 30 cu dobit nov 300ie...mislim da je ok cijena!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju