Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Tko je putovao 125-icom?

<< < (4/4)

Genesis051:
Jel' me netko tražio ?  ;D
Ja sam u petak, u 12 h, krenuo u Split na kavu  :laughing7: s nekom ekipom (dogovoreno još lani), došao na Žnjan u 19:15 h... do 21 bio na kavi, i krenuo doma... bilo je oko 21:30 kad sam pogledao uru, negdje oko Kaštela Starog trebao se javit Doomu, pa odjurišao dalje, duga je cesta do Rijeke...
Došao doma u 05 h ujutro... Za "dole" me je oprao jedan manji "potop" kiše, a u povratku je divljala bura... ali samo do Jablanca... poslije me više nije bacalo na lijevu polovicu ceste...  :icon_biggrin:

Dakle, može se...
U paru: svakako poslušaj savjet o pauzama, ali ne toliko za skut (on sigurno može), koliko za partnericu (sigurno bi i ona mogla, ali), da njoj ne zgadiš putovanje, pogotovo u polaznoj relaciji... čak i češće... sve skupa je oko 150 Km... stanite bar 2 x... popijte si nešto, niste na trci izdržljivosti...

Genesis051:
BTW. imate ozbiljniji uspon poslije Resike (par Km od Severina na Kupi) do Vučnika, i,  nakon Gornje Dobre, prema Skradu-Kupjaku, 60 ide meni na 2/3 gasa, sa ručnim mjenjačem, vas dvoje će "držat" bar toliku brzinu, ako ne i veću, s automatikom (variomatom)... 

Slažem se potpuno sa komentarom:

Autor: symke 

125?...Beverly?......ne vidim u čemu je problem  :icon_thumright: 

Genesis051:
Ughhh... jesam zaribao full !...  :toothy3:
Nije Resika, nego Presika, ali ne tamo gdje sam ja napisal... odmah poslije Severina je mjesto Močile (a ne Presika), i uzbrdica na vrhu ima mjesto Nadvučnik...  :toothy12

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju