Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Tko je putovao 125-icom?
To3cutter:
Spremam se sa zenom na prvi mali izlet sa Bev125, znam da nije bash za dvoje nositi, ali brijem da putnom konstantnom brzinom od 80-90 km/h nece mu biti neki veci problem. Jel ko putovao sa slicnim skuterom dalje i kako je prosao? Da putujem solo nebi mi bio problem, ovako... Cilj nam je dobaciti Lovran. Krecemo iz V.Gorice u subotu. Jel imamo sanse?
Mr J:
Kako da ne... Gene je sa 50icom presao oko 500km u jednom danu... :D
Ja sam sa djevojkom na 180ci 2taktnoj - nepouzdanije od 125 4t presao oko 600 km u jednom danu...
drzi ga na 3/4 gasa na otvorenoj tj. autoputu i nemas brige... Najbolje se prislepaj nekom kamionu imat ces manji otpor zraka i skuter ce lakse disati... jedino je mali problemcic onda za hladjenje skutera, kada vidis da se penje temp iza kamiona onda ga samo pretekni pa dodji do sljedeceg... :D
To3cutter:
Nejdem po autoputu, to mi je pain, nije mi fun. Idem po staroj cesti. Bojim se samo uspona. Isao sam proslo ljeto Apriliom Pegaso i to je bila cista sala, ali ovo je slabasni skut pa me malo frka.
Punisher:
Ma nemaš frke, može 125-ica to izdržat... išao sam ja jednom Aerox-om 50 do Šibenika i jednom do Knina... i još je skuter bio zagušen (skužio tek na kraju :laughing7: )
Doomsday:
Ne brini, ako je ispravan, izvuć će vas i uz brdo, barem 60 km/h...
Samo bez forsiranja, i radi stanke svako cca 100 km, suvozačica će ti bit zahvalna...
:icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju