Tehnički kutak > Garaža
Gilera vxr-r
kristijanSR70:
koristi samo jednu staku, bit ce ti lakše vjeruj mi, a i sa jednom stakom si puno slobodniji
aldin:
--- Citat: kristijanSR70 - 26 Veljača, 2010, 09:12:01 ---koristi samo jednu staku, bit ce ti lakše vjeruj mi, a i sa jednom stakom si puno slobodniji
--- Kraj citata ---
Znam sve,vec sam 4-5 puta bio na stakama.Nosio sam 2 dana jednu.Sad sam stegnuo koljeno dobro,mogu hodati nekako ali vrijme nevalja kod nas.Nadam se sutra lijepom vremenu.Sutrami najvjerovatnije stizu feder centralni bijeli i federici kvacila,ali ih nemogu namontirati.
speed:
--- Citat: aldin - 27 Veljača, 2010, 00:04:23 ---Znam sve,vec sam 4-5 puta bio na stakama.Nosio sam 2 dana jednu.Sad sam stegnuo koljeno dobro,mogu hodati nekako ali vrijme nevalja kod nas.Nadam se sutra lijepom vremenu.Sutrami najvjerovatnije stizu feder centralni bijeli i federici kvacila,ali ih nemogu namontirati.
--- Kraj citata ---
stari di se zuris polako,ozdravi pa onda u voznju
nece on nikud pobjec
aldin:
--- Citat: speed - 27 Veljača, 2010, 00:05:29 ---stari di se zuris polako,ozdravi pa onda u voznju
nece on nikud pobjec
--- Kraj citata ---
Danas sam se ja vozao.Nabio sam 131 i onda sam pustio gas dok je nabio jer sam se zaledio.Nije mi puno trebalo da digne na to.Federici mi nisu stigli,kolega isao ali nije nasao.Sutra se bolje moram obuci,rukavice obuci od starog kozne :toothy12:i gas
aldin:
Gotov je :toothy12: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju