Tehnički kutak > Tuning skutera
Karburator Keeway F-cat
radomir.g:
Ako stavis karburator sa Piaggia neces moci prici srafovima za stelovanje smese i lera, posto se nalaze sa suprotne strane nego sto tebi treba..
Tvoj je serijski 16mm. Za taj kit ti ipak treba 19mm. Mislim radice i sa 16mm, ali koliko dugo? Koji auspuh imas?
tomof10:
kao sto je radomir rekao bit ce ti s kontra strane sarafi za stelanje kupis 19 i koja ti je radilica koji spuh?
Amock:
--- Citat: radomir.g - 17 Siječanj, 2010, 15:12:12 ---Ako stavis karburator sa Piaggia neces moci prici srafovima za stelovanje smese i lera, posto se nalaze sa suprotne strane nego sto tebi treba..
Tvoj je serijski 16mm. Za taj kit ti ipak treba 19mm. Mislim radice i sa 16mm, ali koliko dugo? Koji auspuh imas?
--- Kraj citata ---
Kod mene je serijski 12 mm ja mislim zato mi i treba a spuh mi je Technigas Nex-r
radomir.g:
Malo ti je slab auspuh za taj kit.. Stavi 19mm karburator, neku bolju radilicu i teraj :icon_thumright:
Rossi:
koja je snaga tog Airsal T6-r? zato onda nebi uzeo neki slabiji kit jer sa ovim ce ti se razletit radilica veoma brzo......A sto se tice toga da neces moc pric sarafima ...jesi konto gljivu stavljat ili ostavit serijski airbox ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju