Tehnički kutak > Tuning skutera

Karburator Keeway F-cat

(1/5) > >>

Amock:
Ovako : Treba da ubacim u svog kineza "AIRSAL T6-R 70ccm"  pa hocu i karburator da kupim ..

Pitanje :

Dali da uzmem ako mi odgovara na keeway-a 17,5 mm od Gillere Runner . i koliko kosta polovan odprilike . u eurima da ne pretvaram  :laughing9:

Ili DeLL"ORTO 18 mm i kako bi radio sa 17,5 a kako sa 18 mm karb.. ( Sta je bolje )  :dontknow:

:jerk: :jerk:

tomof10:
stavi delortto phbg 19 posto ti je zracnjak i to je extra karb,zatim trebas radilicu drugu jer sumljam da ce serijska ti izdrzat

Amock:

--- Citat: tomof10 - 17 Siječanj, 2010, 14:34:18 ---stavi delortto phbg 19 posto ti je zracnjak i to je extra karb,zatim trebas radilicu drugu jer sumljam da ce serijska ti izdrzat

--- Kraj citata ---

Sta mislis da nije previse govore mi da je idealno 17,5 dell"orto a da mi je da znam dali je moguce stavit od gilere serijski karb na keeway-a *

mario_f15:

--- Citat: Amock - 17 Siječanj, 2010, 14:48:51 ---Sta mislis da nije previse govore mi da je idealno 17,5 dell"orto a da mi je da znam dali je moguce stavit od gilere serijski karb na keeway-a *

--- Kraj citata ---
koliko ja znam da mozes stavit i od gilere seriski.... :icon_biggrin:

Amock:

--- Citat: mario_f15 - 17 Siječanj, 2010, 14:52:49 ---koliko ja znam da mozes stavit i od gilere seriski.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

A jel to 100 % posto ako ga uzmem i nemogne mi onda jbg : )

A na nekim stranicama gdje uz karburator pise na koje skutere moze na jednom karburatoru ima da moze na kewaya a nemoze na gileru a isto tako koji moze na gileru nemoze na keewaya .. Pa me to malo buni  :drunken_smilie:

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju