Tehnički kutak > Tuning skutera

Karburator Keeway F-cat

<< < (4/5) > >>

tomof10:
upravo to ako stavis gljoivu a neznas nastelat karb imat ces rupu na klipu i to te ondan samo vodi u trosak ostavi airbox i stavi redsponge ili neki drugi protocni filter ili ako nemas novaca za novi filter taj serijski operi ga u varikini ondan ce biti protočniji.

Amock:

--- Citat: tomof10 - 17 Siječanj, 2010, 17:58:53 ---upravo to ako stavis gljoivu a neznas nastelat karb imat ces rupu na klipu i to te ondan samo vodi u trosak ostavi airbox i stavi redsponge ili neki drugi protocni filter ili ako nemas novaca za novi filter taj serijski operi ga u varikini ondan ce biti protočniji.

--- Kraj citata ---

Stelovat ce mi majstor karburator kad se sve to postavi samo sto ima jedan problem a to je sto ce mi sarafi od karburatora doc na veoma nezgodno mjesto  :'( :'(

mario_f15:

--- Citat: Amock - 17 Siječanj, 2010, 18:42:47 ---Stelovat ce mi majstor karburator kad se sve to postavi samo sto ima jedan problem a to je sto ce mi sarafi od karburatora doc na veoma nezgodno mjesto  :'( :'(

--- Kraj citata ---
e pa to je problem..
zato trazi drugi karb...17.5 al za minarelli....i onda ce ti sarafi za stelovanje biti su dobroj strani

radomir.g:
Ili za Peugeot. Vijci za stelovanje su takodje sa leve strane kao na minarelliju  :icon_thumright:

tomof10:
kupi phva 17,5 ts ili phbg 19 as i goni i nezaboravi radilicu posto sumljam da ce ta izdrzat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju