Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Fensis Mensis Stalker by Benjamin - Updejt 23.07.2009.

<< < (20/24) > >>

Benjamin:
Pa dost je razlika...koja kila sigurno...

A naranvo da bolje hladi nego orginal ..ovak vjetar od voznje direkt usmjeren i ide u masinu...odnosno oko cilindra...

Benjamin:
Updejt 15.05.2009.

Eto nesto opet nakon duzeg vremena od mene...

Napokon i prvi zmigavci prebaceni na LED

Fensi elementi za relej da mi zmigavci normalno zmigaju  ;D

I sad to zgleda ovak...

Nadalje...
I bocnu nogaru sma napokon sredio i pripasaso sadasnjoj visini skutera...milimetri su bili u pitanju nogaru dovest na odgovarajucu duljinu da ne zapne za blok.. ;D

I nakraju...zbog ovog sam jako happy da sam si rijesio...crijevo koje mi povezuje filter zraka s frgom...buduci da je frga na stage6 45 prirubnici orginalno ne odgovara...pa sam imao skoro dvije sezone neko skemijano koje je sluzilo ali mi je full ruzno za gledat bilo..sad sma napokon nasao vremena i rijesio si to crijevo...sad je crijevo iz jednog komada i po mjeri napravljeno... :headbang: :headbang: :headbang:

Novo crijevo...

Staro... koje je sa 4 selnemora bit fiksirano i izmedu plasticni adapter od vodovodne cijevi...i strana koja je isla na frgu je bila pod malim kutem pa vjerojanto i dotok zraka bio malo uskracen..na novom je veci FI i bolje strujanje zraka...

I sad to zgleda ovak...

MAST3r_77:
lijepo lijepo  :icon_thumright:
ful mi se svida stalker

Benjamin:

--- Citat: ivanm - 01 Svibanj, 2008, 21:01:21 ---NTN Taiwan ležaji..
hm-hm..
rekli smo par puta da su nepouzdani..
inače ostalo super..

--- Kraj citata ---

Da se nadovezem na ovo ponovno..eto proslo godinu dana lezajevi drze i dalje ko avion..niti malo lufta..redovno provjeravam kad god raskopam variomat...pa provjeirm jel radilica ima kaj lufta...okrece se i sjedi u lezistu ko raketa...nis ne zuji nis ne lupa...

tak da su za sad avion lezajevi...bumo vidli dok kad ce drzat...

doritos:
ok je skuter al se meni osobno uopce ne svidja zbok tih vilica, radje da je zapikiran u pod i onda ko stvoren za zavoje, ovak mi je ko neki mini super-moto ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju