Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Fensis Mensis Stalker by Benjamin - Updejt 23.07.2009.

<< < (24/24)

hac:
super je pila........de mi reci kolika je stvarna razlika između ovih pumpi 12,7 i 11 ....ono na ljestvici od 1-10 koliko je bolje?

Benjamin:
A cuj...nije sad neznam kakva prestrasna razlika ali je osjetna...osjeti se da bolje reagira i da bolje koci ...

sa staorm posudom bi dao 5 sad s ovom jedno 8...ali jos uvijek ima tu potencijala za izvuc nesto...da metnem mekse disk plocice i neki oversize disk bio bi avion...

ForRace3:
Inace mi Stalker nije bas najlijepsi motor, ali je ipak Gilera pa mi se svida =)
Svaka cast na projektu,....najvise mi se svidja Malossi amortizer, bomba je...
Ali mi nije jasna jedna stvar, zasto si isao stavljat STAGE6 45° ravnu prirubnicu, ako nemas sprint filter? Mislim da nema smisla, mogao si pustit original..ali kako oces...tvoj izbor, poz....

giannelli:

--- Citat: ForRace3 - 07 Siječanj, 2010, 01:39:10 ---Inace mi Stalker nije bas najlijepsi motor, ali je ipak Gilera pa mi se svida =)
Svaka cast na projektu,....najvise mi se svidja Malossi amortizer, bomba je...
Ali mi nije jasna jedna stvar, zasto si isao stavljat STAGE6 45° ravnu prirubnicu, ako nemas sprint filter? Mislim da nema smisla, mogao si pustit original..ali kako oces...tvoj izbor, poz....

--- Kraj citata ---
odaziv na gas je bolji s tom prirubnicom, nema gljiva bas puno s tim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju