Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Fensis Mensis Stalker by Benjamin - Updejt 23.07.2009.
kmica7:
stvarno mi se svidja... mozda bi se mogli zamjeniti... ja ti dam svoj mitor i jos ti dam klavir,imam novi stoji nece nitko svirati... kaj nije dobra ponuda.... :toothy10: :icon_thumright:
Benjamin:
--- Citat: blaster - 28 Srpanj, 2007, 17:49:43 ---Odlično izgleda.... E, a kak si sredil one žice na volanu da tak dobro sve izgleda.
Meni se vide sve žice i puno ih je.
--- Kraj citata ---
Eeee to su vec velike tajne malih majstora.Ti si od Fanatica kupio skuter vidio sam kak je on to slozio.On je to na brzinu nakeljio i poljepio sve.On ne pati na izgled ja ipak volim da je malo urednije.A cuj uglavnom puno vremena je ulozeno u to.
Mozemo se dogovoriti pa ti slozim ja to. :toothy9:
MARINO:
a joj kakva pitanja... :nono:
pa zice najlakse negdje zguras gdje ti pase,ja sam si na sr-u samo izrezo rupe na doljnjoj plastici i tamo preselio prekidace :icon_thumright:
blaster:
--- Citat: Benjamin - 28 Srpanj, 2007, 20:59:37 ---
--- Citat: blaster - 28 Srpanj, 2007, 17:49:43 ---Odlično izgleda.... E, a kak si sredil one žice na volanu da tak dobro sve izgleda.
Meni se vide sve žice i puno ih je.
--- Kraj citata ---
Eeee to su vec velike tajne malih majstora.Ti si od Fanatica kupio skuter vidio sam kak je on to slozio.On je to na brzinu nakeljio i poljepio sve.On ne pati na izgled ja ipak volim da je malo urednije.A cuj uglavnom puno vremena je ulozeno u to.
Mozemo se dogovoriti pa ti slozim ja to. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ja isto volim da je malo urednije. Istina, ono kaj je on napravil, stvarno, :toothy12: :toothy12: . Budem nekak to probal sam srediti.
Kaj ti je ono na volanu? Daj malo poslikaj, plizz.
Benjamin:
Cukica s najbitnijim informacijama.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju