Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Fensis Mensis Stalker by Benjamin - Updejt 23.07.2009.

<< < (23/24) > >>

robert:

--- Citat: doritos - 19 Svibanj, 2009, 17:33:06 ---benjamine fino se trudis oko svoje makine, sve pohvale :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma kakvi trud, totalna ljenčuga i gori je od mene :laughing7:
zezam se kolega, morat ćemo opet na turneju.

Benjamin:
a morat cemo...sam nikak do para doc..uvijek nes treba...sad mogu nabrojiti milijon stvair kaj moram rijesiti...i kemijam sve u 16 sve da pomalo rijesim...

BTW sljedeci vikend je zelina...3 dana..tam idem sigurno pa se slobodno pridruzi..zakon stvar tam veliki meet...

Benjamin:
Updejt 23.07.2009.

Eto opet neka sitnica stigla...pumpica prednje kocnice...povecao se malo kapacitet s 11 na 12.7 i sad je isto ko i zadnja...razlika je osjetna...pogotovo s dvoklipnim celjustima od VXR kaj imam.

bale7:
Motor je zverkan  :icon_thumright: :headbang: ja iam u planu nekak ga poslozit ucim maknem ovaj kvar al niš spešl kit aspuh....

jel moze mala molba?!  :toothy11: ajd ak ti nije problem da napises...neke cijene i adrese za ove stvari kaj si stavil....recimo kit,ferg i sl....

E da....vidim da ti crijevo iz ferga ide na orginal kuciste filtera ....kaj je druga spuzva unutra ili je orginal???

Benjamin:

--- Citat: bale7 - 31 Srpanj, 2009, 12:41:47 ---Motor je zverkan  :icon_thumright: :headbang: ja iam u planu nekak ga poslozit ucim maknem ovaj kvar al niš spešl kit aspuh....

jel moze mala molba?!  :toothy11: ajd ak ti nije problem da napises...neke cijene i adrese za ove stvari kaj si stavil....recimo kit,ferg i sl....

E da....vidim da ti crijevo iz ferga ide na orginal kuciste filtera ....kaj je druga spuzva unutra ili je orginal???

--- Kraj citata ---

Popis dijelova imas sastrane u profilu...cijena na internetu..di bi zavrsio kad bi pamtio sve cijene...

googlaj malo.. www.scooter-attack.com , www.scooter-center.com , www.sip-scootershop.com

Red Sponge..preradeno kuciste filtera..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju