Tehnički kutak > Tuning skutera
x-max 250
igor.sb:
--- Citat: zicka - 10 Srpanj, 2007, 12:46:01 ---i kolko dobim sa njim, namjeravam i malossi multivar stavljat pa me zanima taj komplet zajedno daje. Ubrzanje i sl
--- Kraj citata ---
multivar ce sam po sebi dati bolje međuubrzanje, krajnje ne daje nista
P.A.L.A.C:
2 Punisher - malo si se sjbeo sto se tice cijene deaka, on je daleko vise od 1000kn, mislim da je geno i aco rekli oko 1800kn samo top. pa racunaj ako ces i granu :happy6:
igor.sb:
da deak je 1700-1800kn bez grane, dok je kucelj mislim 1100-1200kn isto bez grane (to ce jandro najbolje znati)
Punisher:
Sorry, za*eb, vidio sam negdi za kucelj i mislio da je deak isto tu negdi... svejedno ne znam koji je onda bolji :dontknow:
Nikon:
a lave ja bi se opet raspisa al san toliko puta pisa usporedbe tvornicki radjenih auspuha i home made pa mi se neda.. prolistaj malo tebe .. svako malo neko pita za 4t spulju!
...
uglavnom bez katalizatora dobis nesto snage ali mozes izgubit, a i dobit na krajnjoj... sve ti ovisi od skutera do skutera.. meni je skuter otvorilo i preporodilo... a kad san stavia leo vince 4 road jos san se vise iznenadia ... 15 km/h krajnje je dobia sta je prebolesno .. tj. 10 na pravcu a 15 nizbrdo :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju