Tehnički kutak > Tuning skutera
x-max 250
zicka:
zanima me za x-maxa 250 leovinci 4 road. Krajnja mi nije toliko bitna pošto mu je već sada skoro 150, više mi je da motor lakše diše i bolje ubrzava. Jer se dobije kaj na ubrzanju ili samo u krajnjoj!?!??
Punisher:
--- Citat: zicka - 10 Srpanj, 2007, 18:16:06 ---zanima me za x-maxa 250 leovinci 4 road. Krajnja mi nije toliko bitna pošto mu je već sada skoro 150, više mi je da motor lakše diše i bolje ubrzava. Jer se dobije kaj na ubrzanju ili samo u krajnjoj!?!??
--- Kraj citata ---
Tu je sad po meni dilema...
X-Max je sam po sebi najbrži skuter u klasi 250ccm skutera (najveća krajnja brzina) i to radi odlično napravljenog variomata.
Sa auspuhom ćeš dobiti snage, dakle krajnju i možda mrvu ubrzanja. Ja bi na tvom mjestu stavio samo spuh, pa jedino ako znaš koga da staviš multivar da vidiš razliku da znaš jeli isplativo ga uzeti ili ne...
Uglavnom spuh svakako :icon_thumright:
zicka:
možda i ima najveću brzinu u klasi 250 ali oni koji ga nisu vozili neznaju da nakon 130 ubrzava stvarno sporo tak da za tih "150" ti treba dionica od barem 2 km iliti kad dodješ do 130 treba ti još barem 10 sec da dodješ do nekih 145 koliko sam ga ja uspio stisnut (nisam imo gdje) . Zato sam misli stavit auspuh da bolje diše. Za prvu ruku čupam katalizator pa me zanima dali ga mogu kasnije vratit i dali će to oštetit auspuh.?!?
Nikon:
katalizator postaje neupotrebljiv kad ga izcupas!!!! a i to je dvosjekli mac mozda dobis na snazi i izgubis krajnju, mozda izgubi snagu nikad se nezna...
ako nemas 2 serijska auspuha ne drkeljaj ovog jer ako ikad budes tia prodat motor lakse ces ga prodat sa serijskim auspuhom. dosta ljudi ne zeli sportske auspuhe na skuteru
ICEE:
znaš li koliko uopče dođe orginalni auspuh za max-a rapitaj se u yamahi iznenadit češ se i mišljenaj sam da če te proči volja za vađenjem katalizatora.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju