Ovako, prvo me interesuje na kom principu radi uljna pumpa na minareliju?Na kinezu je od rucke gas sajla isla do kutijice ispod prednje maske,odakle se razdvajalo,jedan dio na karb, a drugi dio na uljnu pumpu koja se otvarala toliko koliko se gasa daje.E sad Alen-cameosb mi je poslao karb sa komplet sajlom spojenom na rucku gasa, i kolko vidim to je jedan nerazdvojiv dio,pa me interesuje sta sad treba da odradim da bi pumpa radila normalno?...
Onda imam pitanje u vezi karba.U njemu je igla A22 i klipic 30.Interesuje me dali je to dvoje dobro za sledeci setup,a ako nije sta staviti? :
malossi sport,malossi multivar,dell 17,5 i polini for race.Onda dali klipic treba da bude plasticni,posto mi je na starom karbu bio metalni.Dali je moguce da igla nije fiksirana za klipic,sto takodje nije bio slucaj na starom karbu, sad je samo gurnem i na izlazi iz klipica,dali je to normalno,ako nije sta tu uraditi? ...
I jos jedno
dali je svjecica NGK BRH8S odgovarajuca za gore navedeni setup?
Eto samo toliko za sada
nadam se da nece biti problem ko zna da mi pomogne, ako se sjetim jos necega sto me interesuje pitacu ovdje...PoZzzz