Općenito > Oprema
Sigurnost-koju kacigu imate??
Drnda:
nemoj da ti priraste pa uraste u glavu.... :angry7:
vktr:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2010, 23:37:26 ---Onaj ko ce zajebavat je neozbiljan i ne razmislja. Mozes se sasvom solidno ubit i na R1 i na puno sporijim motorima.
Ja sam isto ponesto opreme kupio (zbog zeca kojeg cekam)
Nista extra, ali 100 puta bolje od "civilne" odjece. Evo mali popis:
-jakna RS Taichi RSJ 227 TRANS-WAY
-hlace Held Gavia
-cizme Suomy Tourer
-rukavice Wintex PRO
Ostala oprema je od prije
--- Kraj citata ---
možel pitanje, koje su ti najbolje rukavice od tih 3 i kolko para dođeju i gdje?
ili koje su neka optimalna sredina kvalitete i cijene
u biti ne trebam niš extra, samo da mi ne promrznu ruke nakon pol sata vožnje a opet da spase kad padnem
e da, osim ovih wintex pro, jer kolko vidim 430 su, to mi je mal preveć :toothy9:
KEEWAY:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Siječanj, 2010, 00:08:38 ---nemoj da ti priraste pa uraste u glavu.... :angry7:
--- Kraj citata ---
nadam se da neće :toothy9:
grbi128:
nolan n62,agvsport jakna sa protektorima...rukakavice i staru nolanku(n61) su mi maznuli(kao i apriliu sr).. :angry7:
3alfa3:
--- Citat: vktr - 15 Siječanj, 2010, 00:10:09 ---e da, osim ovih wintex pro, jer kolko vidim 430 su, to mi je mal preveć :toothy9:
--- Kraj citata ---
To su zapravo jedne od jeftinijih rukavica koje sam gledao u tom razredu kvalitete. Rukavice slicnih karakteristika neces naci bitno jeftinije od ovog. Inace, to su proljetno/ljetne kozne rukavice sa perforacijama na prstima za ulaz zraka unutra pa nisu za hladnije od 15tak stupnjeva (Mozda 10, ali ne dugo).
Ove ostale koje imam nisu sigurnosno bitne. Ove lijeve Uvex su zimske, a srednje IXS ljetne koje zapravo nemaju zastitu. Mana uvexa je sto se ruka znoji, a nakon nekog vremena postanu hladni prsti. Ocito ne pusta vlagu prema van iako tako pise na njihovim stranicama.
Malo sam se raspitivao oko zimskih rukavica i zapravo za temperature ispod nule nema efikasnih. Tek kombinacija sa grijanim ruckama daje dobar rezultat. Ja bi na tvom mjestu potrazio Held kozne za zimu koje su oko 300kn. Dovoljno tople, a ipak cuvaju ruke. Zapravo, mozda ih i uzmem ako vidim da ce mi sa Wintex rukavicama biti nemoguce na 10C.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju