Općenito > Oprema

Sigurnost-koju kacigu imate??

<< < (33/36) > >>

Doomsday:

--- Citat: pixa.93 - 13 Svibanj, 2010, 22:30:17 ---
--- Citat: Doomsday - 13 Svibanj, 2010, 22:23:29 ---http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,1381.0.html

:zubo:

--- Kraj citata ---

da me jebes nist nerazumijem

--- Kraj citata ---

Kako ne razumiš...? Imaš link da skontaš šta je Pinlock... Vizir mora imat rupe za stavit ga, i moraš prema modelu kacige i vizira kupovat pinlock uložak... Ja nisan tija kupovat novi vizir sa pripremom za pinlock, niti plaćat pinlock IXS dodatak, pa san sam izbušija rupe na viziru i montira pinlock uložak koji san nabavija,  nakon šta san provjerija da će se moć veličinom postavit na moj vizir...

Dobro je šta san proša jeftnije... Loše može bit ako zajebeš bušenje pa zajebeš vizir...

:zubo:

3alfa3:

--- Citat: pesek - 13 Svibanj, 2010, 22:02:47 ---Kakve 4 godine, ne mijenjam je dok se ne raspadne :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Pazi samo da se ne raspadne dok je glava unutra  ;D

pesek:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Svibanj, 2010, 11:39:07 ---
Pazi samo da se ne raspadne dok je glava unutra  ;D

--- Kraj citata ---
Ma nema veze, glava mi ionako u posljednje vrijeme služi samo da mi drži kosu.  O0 :zubo:

ivan_pu:
imam vemar vsx
ima i zaštitu od strujanja zraka ispod brade
skidivu unutrašnjost
koštala je oko 1800 kn
vrijedi svake pare
do sad je prošla 40 tkm i još slui svrsi

atlanticadvt:
evo da se i ja javim
ima gilleru stalker 50
ali zimus sam kupio atlantica 500
i prvo sta sam napravio je otisao kupit novu kacigu i jaknu za pocetak i rukavice a planiram jos uzet i hlace i cizme jer mislim da je sigurnost najbitnija
jakna je RS Taichi,
kaciga je Nitro n 1700 vr
a rukavice su arlan ness
i kupio sam kisno odjelo neka stoji ispod sica za svaki slucaj od IXS-a jednodjelno
cak sam i sa ovom ekipom kaj vozi velike jake motore uzeo pločice kaj sada pkušavaju prgurati neki novinar u suradnji s policijom i hitnom
sistem americke vojske ima vase ime i prezime datum i godinu rodjenja i krvnu grupu na jednoj pločici a na drugoj pločici je emergency call osoba za kontak
osobno mislim da je super ideja jer nedaj bog nesrece pločice su uvijek oko vrata i odma se sve zna
pa ako ima zainteresiranih javite se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju