Općenito > Oprema
Sigurnost-koju kacigu imate??
3alfa3:
--- Citat: Mrle Mrki - 12 Ožujak, 2010, 00:01:27 ---inace imam suomy kacigu i pao sam 2 puta i dobro ju ostrugo
--- Kraj citata ---
Vec si ju 2 puta trebao zamijeniti novom
DAMIR-RUNNER:
nitro 1640vn,zadovoljan :icon_thumright:
bila na akciji tako da mi je bila jos lijepsa,odma je pao i crni vizir :icon_thumright:
Homer:
isto Nitro, model N1600-VN (nema lanac i katanac :icon_biggrin:), kao što se u profilu vidi. i skroz mi je ok! vrlo udobna, materijali za sad djeluju kvalitetno a vrijeme će pokazati kako dugo će biti takvi... ima 4 zvjezdice po SHARP-u tako da je to zadovoljavajuće
za dodatnu sigurnost kupljena touring jakna sa svim protektorima (laktovi, ramena, leđa), a hlače i cipele koje će kompletirati su u planu za slijedeću kupovinu :glasses2:
Mrle Mrki:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Ožujak, 2010, 17:38:46 ---Vec si ju 2 puta trebao zamijeniti novom
--- Kraj citata ---
samo je ogrebana nije to bio jak udarac da je moglo doc do deformacija. a da ju mjenjam zbog ogrebotina tolko bas neam para. :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: Mrle Mrki - 24 Ožujak, 2010, 17:16:40 ---samo je ogrebana nije to bio jak udarac da je moglo doc do deformacija. a da ju mjenjam zbog ogrebotina tolko bas neam para. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Mrle Mrki - 12 Ožujak, 2010, 00:01:27 ---inace imam suomy kacigu i pao sam 2 puta i dobro ju ostrugo
--- Kraj citata ---
:dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju