Tehnički kutak > Tuning skutera

Svjećica

<< < (7/7)

dhorvat:

--- Citat: pruki21 - 15 Siječanj, 2010, 21:07:59 ---Ma ja nekazem da to bezveze pise neko ja hocu vidjet kome se na kojem LC skuteru s bilo kojim spuhom istopio klip s takvom svjecicom sa 4 kraka na AC masinama je moguce al ng LC nema sanse.

--- Kraj citata ---

A i rijetki su ti koji su vozili takvu svijećicu na LC mašinama ili općenito na skuterima  :toothy11:

Gle, na serijali sam vozio BR8HS, sad na trophyju vozim BR9ES ili tako nešto odnosno Denso W27ESR-U (isto 9 toplinska vrijednost) i nikad nikakvih problema. Tek na nekom jačem midraceu nadalje bi stavio desetku i to je cijela priča o svjećicama. Ako želiš bolju iskru, a misliš da si doveo svoju smjesu skoro do savršenstva, tu su platinum i iridium svjećice. I to je to. End of discusion.  :headbang: Prepirete se oko tih svjećica ko da 300 kuna koštaju. Kupim svjećicu za 19 kuna i vozim se 2 godine  :dontknow: Ajme troška... ::) ::) ::)

Crazy Kuree:

--- Citat: pruki21 - 15 Siječanj, 2010, 20:41:14 ---Znas ti kolika onda to treba biti toplina kad se on moze otopit sta sad hoces reci da ta s cetiri kraka nema veliku toplinsku vrijednost, na to sam motor navikao vidim da mu neskodi i da se nebuni pa onda nek mu je s gustom.

--- Kraj citata ---
toplinska vrijednost nije u krakovima  :icon_biggrin: motor se nemore naviknit na nešta ono ili valja ili ne... kod race klase se klipovi tope zbog mali sitnica, za malo nepoštelanog karb. istopi se klip

vuk:

--- Citat: pruki21 - 15 Siječanj, 2010, 20:41:14 ---Znas ti kolika onda to treba biti toplina kad se on moze otopit sta sad hoces reci da ta s cetiri kraka nema veliku toplinsku vrijednost, na to sam motor navikao vidim da mu neskodi i da se nebuni pa onda nek mu je s gustom.

--- Kraj citata ---

kao i da ćuku naućiš da nejede, taman se naviko i onda krepa  ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju