Tehnički kutak > Tuning skutera

Svjećica

<< < (6/7) > >>

Ivan_drifter:
ja kad sam mu to tvrdio onda sam srao i lagao i on je bio najpametniji al nekima ude lakse u guicu nego u glavu....nemoj se ljutit to je istina....... ::)

pruki21:
Ma ja nekazem da to bezveze pise neko ja hocu vidjet kome se na kojem LC skuteru s bilo kojim spuhom istopio klip s takvom svjecicom sa 4 kraka na AC masinama je moguce al ng LC nema sanse.

Ivan_drifter:
eo pricam s starim i kaze da je imo par slucajeva na autu da dobije covjek rupu u klipu jer je mislio da ce dobit nes s tom od 4 kraka a sigurno nije auto ac takoda......mogu ce je jer dobije puno drukciju toplinsku vrjednost i jbg i auto koji je uredno postelan za normalnu svjecku s 4 krakak nakon nekih odredenih kilometri dobije rpu u klipu... ::)

pruki21:
Ocito da onda ova svjecica odgovara toplinskim vrijednostima dok nisam do sad imao nista vidljivo na klipu osim garezi.

Crazy Kuree:
kao što sam već reko neće ništa bit na serijali koja se ne vrti.... ac je gori al i na lc je moguće i lako... stavi na midrace svjećicu sa toplinskom vrijednosti 7 pa ćeš da vidiš jel se nemore istopit a da ne pričam o race gdje se na sve mora pazit. al u tebe je BMW svjećica Športska sa 4 kraka mora da daje i 4-5 ks jer obična ima jedan.... nije bitno koliko ima krakova već je bitno da je elektroda što tanja te tako više struje privlači (gromobrani su šiljasti razmisli zašto) budući da obični metal nemože bit tanak a da ne pukne, zato se prave od platinuma i još jače od iridiuma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju