Skupio Bev sa servisa, fakat vise ne zvecka vario, fino radi tiho i pristojno. Zagrijem malo masinu vozeci se koji kilometar maximalnih 50 km/h i kad je postigao radnu temperaturu dam gas da vidim kak ide. Kad ono dodje do 80-90 km/h i izgubi turu! FAKIN, JEBENO SE ZAGUSI! Kao da nema struje/benzina ili nesto tako. Do 80 ide super a na 8 banki samo umre! Vratim se do servisa i kazem sta se dogodilo. Probaju oni tamo jedan pa drugi "majstor" i vele - auspuh je zastopan, vjerojatno se katalizator raspao!
Mislim si ja nije katalizator kad vuce do 80 sasvim pristojno. Nagovorim ih da skinemo auspuh da probamo bez njega. I nekak oni skinu spulju i probam ja bev kroz naselje bez spulje, grmmmmiiii... vristi, urlaaaaa... i opet na 80 km/h samo ostane bez ture!
Kaze lik, ma nije auspuh, to mi lici na membranu fergazera, sigurno je probusena pa ne vuce iglu do kraja. Ajd majstori raskopajte fergazer. A kad tamo membrana ko iz ducana! Taze nova!
Nije membrana.
Ostavio sam ga tamo da vide sta mu je. Ja laik brijem da su mozda rolice preteske (pise na racunu iz skutermota - 10 gramske, a u service manualu pise na idu 7 gramske), ili remen nije originalan! A oni su montirali novi remen, a da nisu provjerili oznake po starome remenu!
Sta to moze biti?