Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (87/93) > >>

Peksy:
Nie lose...ali vec kad imas ovaj rep makni ca ove bocne za suvozaca ;)

tommy:
po meni je malo kičava gilera, vuče mi na selo tuning. žuta gljiva, plavi oslonci za noge, crveni ks, brdo naljepnica, kosturske glave... i slažem se sa peksyem makni te rukohvate  :dontknow: prednji dio fino odrađen, izgleda lijepo, samo ta plava svijetla  :hmh:

fbrestovecki:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Rujan, 2012, 23:55:38 ---
--- Citat: 2mario2 - 23 Rujan, 2012, 23:47:24 ---svako radi kak želi, al ovaj Runner mi se ne sviđa nikako sada...  :sad1:

--- Kraj citata ---
"Ti si ljubomoran i bez kinte"  ;D   vidiš navodnike  :icon_thumright:
Kaj je da je runner je cirkus,a BosnianDiesis je vidoviti Milan pa ima neopisivu želju da nam veli da smo svi glupi,ljubomorni i bez kinte,a tek je došao na forum praktički,pošto nema kaj pametnog za reć bolje da ide kuruzu brat

--- Kraj citata ---
looooooooooooooom

Josip-98:
Prava tuzlanska mrcina
EXTRA je...najvise mi se svida kod vas u BiH-u znate sredit skutere i gotovo,imate ukusa,imate eurica znate posa brate panthero zakon ti je projekt
Nemogu se nagledat tvoje pile dode mi da doletin do BIH-a i isproban tu pilu
Legenda si pusti ove hejtere prava tuzlanska pila za lovit picoke  :toothy12:

giannelli:

--- Citat: tommy - 20 Svibanj, 2013, 15:30:32 ---po meni je malo kičava gilera, vuče mi na selo tuning. žuta gljiva, plavi oslonci za noge, crveni ks, brdo naljepnica, kosturske glave... i slažem se sa peksyem makni te rukohvate  :dontknow: prednji dio fino odrađen, izgleda lijepo, samo ta plava svijetla  :hmh:

--- Kraj citata ---
plavi oslonci za noge idu sa amotizerom i oversizeom + ledice.
svak ima svoj ukus, ovo po meni vuce pomalo na german style, ali bosanski fuš, nije ni fuš nego je neuredno ono balkanski. mi u dubrovniku imamo poseban izraz trebinje tuning.  :laughing7:

iskreno zgodno je vidit ovako skuter 'sredjen''. ali ne volim taj stajling ukoliko nije stajlovano funkcionalnim trkacim dijelovia. no svak ima svoj gust, cijenimo trud.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju