Tehnički kutak > Garaža

PIMP my Gilera Runner SP 50 by PanTheR_oo7

<< < (81/93) > >>

runner_sp180:
ovakav "styling" uopce ne stoji runneru, mozda na aeroxa ili slicno.. drag volan i ove ostale budalastine stvarno ne stoje

BosnianDiesis:
Kako vi ljudi ste glupi, covjek ima para, namuda motor i vi iz ljubomore pisete ruzno ovo ruzno ono, pa nemate ni kinte u dzepu bolje sutite, inace motor je prelijep, meni se svidja bez onih serijskih plastika na "volanu" i bez hrapavih plastika, istina da se treba auspuh prefarbat i ispolirat ako vec nisi, killswitch je cool :D iako nije u funkciju, umetljiv je taj killswitch kako da kazem :D samo ovaj redbull ne kontam sta mu je fazon ali je interesantno :D i gljiva je mocna hah :D, ooodlican skuter, uskoro cu i ja svoj raditi u fazonu jegermaister-a pa cu i slike stavit

igor.sb:
netko mora biti i glup i ljubomoran

vodi si ga kuci kad ti je toliko u fazonu

Miki-speedy:
Sigurno ;D ce ti mama i tata za 11ti  :icon_biggrin: rodjendan kupit killswitch :laughing7:,a sacekaj 16ti za red bull  :toothy11:

BosnianDiesis:
HAHAHAHHA,cc da da, za 20-ti ce mi uzeti to sve nego... meni se svidja, nisam ljubomoran, nemam ni ja kesa pa nisam ljubomoran, netko neke stvari okrece prema sebi, kako on zeli a ne drugi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju